2777
2789
عنوان

کسایی کات کردن

162 بازدید | 15 پست

من تازە کات کردم اونم بد،گفتم کات(حاشا کرد اینستا دارە) گفت باشە بعدش پشیمون شدم بهش گفتم برگردیم گفت نە تو خوبی لیاقتت بیشترە اخلاقامون بهم نمیخورە

این دو ماه و سرکار بودم ،یە وقتا دل خوش بودم کە هست و جدیە وسط کاراش میزنگید یا پیام میداد،کلا سرش خیلی شلوغ بود

من ادم منفی بینیم همش میگفتم موهات،حرفت و...ایراددارە ،یە بارم گفت خیلی ایرادمیگیریا هواست باشە

.الان من حالم خوب نیست،همش میگم چە دختر خنگی ام بی سیاستم ،کیس خوبی و از دست دادم،همە چیش خوب بود

یکم مدلش خشک بود کە همە ایرادی دارن خب

بعدش میگن نخیر من گفتم کات خب باید چیزی میگفت ولی بعد میگم خب داشت حرف میزد من گوشیو قطع کردم

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

پسر چیه که بپره؟

بپره؟بره زیر گل

مهمه؟

منم چند ماهه کات کردم زجر کشیدم و میکشم

اینو بدون کسی عاشقت باشه نمیره حتی اگه تو نخواییش

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

پسر چیه که بپره؟بپره؟بره زیر گلمهمه؟منم چند ماهه کات کردم زجر کشیدم و میکشماینو بدون کسی عاشقت باشه ...

خدایا میخوام همینارو بشنوم کە نخواست کە رفت نە کە من بد بودە باشم،ولی آخە دوماه کم نیست برا خواستن پسر؟اونم دو ماهی کە همش غر زدم؟؟

خدایا میخوام همینارو بشنوم کە نخواست کە رفت نە کە من بد بودە باشم،ولی آخە دوماه کم نیست برا خواستن پ ...

هعیییییی خواهر😂💔دوماه بود رابطتون؟

جدی نگیر بابا 

پسرا شش ماه اول رابطه فیلم بازی میکنن

این حتی فیلمو بازی نکرده ب دستت بیاره

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
هعیییییی خواهر😂💔دوماه بود رابطتون؟جدی نگیر بابا پسرا شش ماه اول رابطه فیلم بازی میکنناین حتی فیلمو ...

من جدی گرفتە بودمش آخە،🥲پس اون نخواستە؟

من جدی گرفتە بودمش آخە،🥲پس اون نخواستە؟

صدالبته که نخواسته وگرنه نمیرفت