2789
عنوان

گاز رومیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 14717 بازدید | 45 پست
اره من زدم برق میفته 

ممنون گلم خدا خیرت بده میخواستم اسیدبگییرم .

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسیدخطرناک

نمیگیرم 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

سلام به دوستان عزیز..

گاز استیل و گاز شیشه ای هر کدومشون خصوصیات خاص خودشون رو دارن..

گاز شیشه ای رو باید به خاطر زیبایی و دکوراسیون آشپزخانه انتخاب کنید و 

گاز استیل رو باید به خاطر کارایی و استفاده مکرر..

در ضمن راهنمایی اگه میخواید گاز رومیزی ایرانی بخرید فقط اخوان رو انتخاب کنید چون هم کیفیت داره و خدمات پس از فروش عالی 

کارخانه هم سایت مستقیم فروش با بالاترین تخفیف رو گذاشته به اسم 

خانه اخوان

آدرس سایتشم » https://akhavanhome.com

سلام به همه...

گاز رومیزی شیشه ای رو باید برای برای زیبایی و دکوراسیون آشپزخانه انتخاب کنید و گاز استیل رو باید برای استفاده مکرر و آشپزی استفاده کنید ولی خب برای اطلاعات بیشتر و البته برای خرید بهترین گاز های آشپزخانه می تونید به سایت خانه اخوان مراجعه کنید و از تخفیفای بینظیرش استفاده کنید

سلام به همه دوستان

این یه سوال کاملا تخصصی و البته سلیقه ای هست..

گاز شیشه ای اگه برندش معتبر نباشه قطعا شما رو به دردسر میندازه چون که امکان شکست شیشه وجود داره و البته اگه برندی مثل داتیس یا اخوان باشه قطعا خیال شما از بابت شیشه راحت میشه دومین مساله قطعات گاز رومیزی هست که باید به اونم توجه کنید برندهای معتبر از قطعات ساباف ایتالیا استفاده می کنند که راندمان کار رو بالا میبره ولی گاز استیل در کل عمر طولانی تری نسبت به شیشه ای داره و هر کار دلتون خواست میتونید باش انجام بدید... نکته آخر...

گاز شیشه ای هم از لحاظ زیبایی و هم از لحاظ جدید بودن و هم از لحاظ کارایی برای دوستان بهتره به شرطی که برند معتبر باشه

من به شما گاز داتیس رو پیشنهاد میکنم.

میتونید اونو از نمایندگیش سایت مطبخ شاپ تهیه کنید

عزیزم به نظرم شسشه ای بهتر تمیز میشه

من یه مطلب دیدم که بهترین اجاق گازهای صفحه ای یا همان رومیزی و معرفی کرده. لینکش و براتون میذارم دوست داشتید ببینید شاید کمکتون کنه     

لینکش اینه (رو نوشته آبی روبرو کلیک کنید): بهترین اجاق گاز صفحه ای

🌟❤ خوش تر از دوران عشق ایام نیست ❤🌟

سلام دوستان من یه اجاق گاز صفحه ای خریدم مارکس هم تایسیز هستش یه لکه آب قدیمی روش مونده وهیچ جوری نمیره با انواع شوینده ها امتحان کردم خواستم بگم شما راهکار جدیدی دارین خیلی عذاب میکشم ظاهرش و خراب کرده با سرکه .جوش شیرین تمیز کننده اجاق گاز. لوله باز کن و خلاصه هرچی که فک کنی پاک کردم نمیشه که نمیشه

خانما لکه های چربی از هود رو چه جوری پاک میکنیید

عزیزم با لوله باز کن عالیه 

لوله باز کن رو بریز تو جای شیشه پتک کن بعد اسپری کن رو هود چند ثانیه بذار بمونه تمام چربی های کهنه رو حل میکنه بعد یا با دستمال کفی یا شیشه پاک کن تمیز کن برق میزنه