2821
2789
عنوان

گاز رومیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 14708 بازدید | 45 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ولی له نظر من شیشه ای باز بهتره تا استیل استیل خیلی بد لکه میگیره شیشه زودتر تمیز میشه.البته هردوشون دردسر دارن خیلی زیاد همون گازای چهار پایه قدیمی بهترن از همشون به نظرم.😒😒😒

از من به شما نصیحت اصلا سمت شیشه ای نرو استیل با یه دستمال پاک میشه ولی من برا شیشه ای سه تا دستمال ...

چند نفر همینو گفتن.

ولی خالم که هممممش تو آشپزخونه است و هر روزم باید یه غذای جدید درست کنه، شیشه ای داره و راضیه...

واسه همین گفتم از شما هم بپرسم

مرسی که گفتی.

دسته هاشم زود داغ میشه؟؟؟

یا تنها عیبش همین کثیف شدنشه؟

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.
منم با هودم مشکل دارم گازم شیشه ایه راضیم ازش

منم همین طور هرچه قدر میسابمش بازم انگار لکه ی زرد داره

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
الکل

واقعا کامل تمیز میکنه 

زیر هود رو میگم اون زیریهاش که هوا رو میکشه زرد شده 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
ولی له نظر من شیشه ای باز بهتره تا استیل استیل خیلی بد لکه میگیره شیشه زودتر تمیز میشه.البته هردوشون ...

لعابیا؟؟؟؟

اونا رو که مامانم همش با سیم میسابه تا تمیز میشه...

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.
با سیف یا سرکه

سیف و امتحان کردم اونی نشد که میخوام

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز