2777
2789
عنوان

تصمیم درست یا غلط

58 بازدید | 4 پست

داداش دوستم اومده بود خواستگاریم شرایط بدی نداشت خیلی و بهش جواب منفی دادم، چون دوست من خیلی ادم حسود و مشکل سازیه کلا، مخصوصا که به زور و مخالفت خانواده ها ازدواج کرده و عروسی و مراسم و کلا هیچ چیز درست و حسابی هم نداشته اما چون تک دختره و همین یه داداش رو داره به حرفش هستن، همش سعی داره فضولی کنه و سر از کار بقیه در بیاره و یبار دوستیمون سر اخلاقهای بدش بهم خورد و اصلا عروسیش من رو ادم حساب نکرد دعوت کنه، بعد یکسال دوباره دوست شدیم، من بیشتر بخاطر دوستم رد کردم چون میشناسمش که چه ادمیه و مامانم میگه کاش زود تصمیم نمیگرفتی

بنظرتون کار اشتباهی بوده؟!

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..

نه 

خانواده شوهر از خود شوهر مهم تره 

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه درست ترین کار بود خانواده ها عین هم‌هستن

منم همین رو میگم

اما مامانم میگه حالا بیشتر فکر میکردی عذاب وجدان گرفتم

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..