2777
2789
عنوان

آبروم رفت 😭😭

195 بازدید | 13 پست

ی دفتر شکر گذاری دارم بعد دیدی میگن هر خاسته ای داری یجور بنویس انگار اتفاق افتاده

من با یع نفر تو رابطه بودم شکرگذاری کرده بودم بابت اون بعد یکی دیگه بود قبلا خاستگارم بود به بدترین شکل ممکن تموم شد و آرزوم بود پشیمون بشه و جذبم بشه محلش ندم و نوشته بودم خدایا شکرت فلانی جذبم شده و پشیمونع و خیلی پیگیرمه ،، بعد پسر عمم اینا همه رو خونده نمی‌دونم دفترمو کجا دیده ولی همممرووو خونده و بهم گفت وای خاک بر سرم 

اکانت دست دو نفر هست 🤟😊یکیمون یه خانم ۳۵ ساله🫡یکیمون دختر خانوم 21ساله 😛 پریا و ندا در واقع یک روح در دو جسم که قلبهایشان برای هم میتپد. 🫂❤️در کنار هم، دنیایی میسازیم که در آن عشق، رفاقت و حمایت حرف اول را میزند☺️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو مال من نبود مال یکی از دوستاته جا گذاشته خونتون

آخه راجب مامانم هم نوشته بودم که مریض بود نوشته بودم خدایا شکر خوب شده و فلان 

اکانت دست دو نفر هست 🤟😊یکیمون یه خانم ۳۵ ساله🫡یکیمون دختر خانوم 21ساله 😛 پریا و ندا در واقع یک روح در دو جسم که قلبهایشان برای هم میتپد. 🫂❤️در کنار هم، دنیایی میسازیم که در آن عشق، رفاقت و حمایت حرف اول را میزند☺️

آخه راجب مامانم هم نوشته بودم که مریض بود نوشته بودم خدایا شکر خوب شده و فلان

اهمیت نده بی تفاوت رفتارکن 

دفتر رو نیست و نابود کن اگه به کسی گفت حاشا کن تامام 

با احترام به همه نظرات لطفا موافق یا مخالف نظرات من بودید ریپلای نکنید . مخاطب من صرفا استارتر

لزومی نداره توضیح بدی بهشون جایی هم گفتن اره دفترت و خونیدم جلوی جمع برگرد بگو از تربیت نداشتته 

خودت و ضعیف نشون بدی تا ابد می خوان هی بگن 

ابروشونو ببر 

تو جمع میشینید با خنده و شوخی به عمت بگو عمه اینا رو تربیت نکردی تو وسایل مردم فضولی نکنن

نگرانی چه قضاوتی در موردت بشه؟ فکر کن دقیقا چه قضاوتهایی تو ذهنت میاد

چون اون اسمی که تو دفتر نوشتم فامیل بوده 

و اونی که باهاش تو رابطه بودم هم نوشته بودم 

فردا میگه با یکی دو تا نیست ماشالا 

میگن با پسر فامیل تو رابطه بوده

میگه خراب بوده و...

اونوقت وقتی مینوشتی خاستت برآورده میشد؟؟

اره