2777
2789

از هوای اینجا دارم خفه میشم نه بادی نه بارونی فقط سرده و الوده...

یه خونه باغ نقلی داریم شمال که از روزی که خریدیم فقط یک بار دیدمش بعدش نتونستم برم.

الان قراره عصر حرکت کنیم میخوام یک ماه برم اونجا بمونم یذره از هوای تمیزش لذت ببرم😭😭😭

فقط یه سوال

از اونجایی که اونجا تنهام،به نظرتون خواهرمو بگم بیاد؟

با شوهرش البته...تازه ازدواج کردن بیان هم پیش من باشه هم خودشون استفاده ببرن.

اصلا هم سوءاستفاده گر نیستم و نمیخوام ازش استفاده کنم😁😁😁

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

با جمله ی آخرت بهت میگم که حتما بگو بیان 🤣🤣🤣🤣🤪🤪

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

با جمله ی آخرت بهت میگم که حتما بگو بیان 🤣🤣🤣🤣🤪🤪

😁😁😁

با یه بچه کوچیک خیلی سخته برام تنها اونجا...کسی رو هم نمیشناسم که...ولی هوای اینجا برام سمه دکترم گفت اگه میتونی برو یه جای دیگه اینجا نمون.

فقط مشکلم اینه اتاق خوابی که تخت داره مال خودمه منم نو عوضش کردم اصلا خوشم نمیاد کسی بخوابه جز خودم.

باید بگم وسایل خواب بیاره برای خودشون😅

ظهری ۳ مدل غذا سفارش دادم بیاد ببرم اونجا لااقل یکی دو روز دنبال اشپزی نباشم تا اونا از مشهد میان...

وای چقدر کار دارم باید برم کلی خریدم بکنم

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بودم نمیگفتم.تنهایی خیلی بهم حال میده با کارای مورد علاقم😁

خب شما میری که تنها باشی ولی من با یه بچه که هزار زحمت داره شهر غریب سخته برام😅

ولی من دنبال یکی میگردم بیاد کارامو بکنه😅

آره حتما بگو بیان بگو پتو و تشک نداریم این سری بیارید تا بخرم بعداحتما بگو بیان اگه بچه ت رو دوست دا ...

خدا کنه ناز نیاره برام