2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پشت کنکورم عزیزم

هب عزیزم برای بخش حفظیات شیمی داخل کانال استادهایی مثل فراهانی،مصلایی،مرادی تحلیل کتاب درسی رو خط به خط انجام میدن.اونا رو میتونی ببینی بعد بخونی و بعد وقتی تست زدی نکات رو داخل کتاب بنویسی.

برای بخش مفاهیم و مسائل هم لازمه یک آموزش ببینی که میتونه از طریق فیلم یا خودخوان از کتاب های آموزشی باشه 

به هر حال اگ فبلم میبینی طبق چیزایی که معلم میگه عمل کن و تکالیفشو بزن و منابعی که معرفی می کنه.

اگر خودخوان هستی میتونی فقط برای مسائلی که خیلی برات سختن از فیلم آموزشی استفاده کنی.برای بحث مسائل از کتاب های خیلی سبز میتونی استفاده کنی .وقتی مبحث برای  اولین بار میخونی اول تست آموزشی بزن و بعد دفعات دیگه سراغ تست سنجشی و مروری برو.قسمت مسائل شیمی تکرار و تمرین میخواد.هرچی بیشتر تمرین کنی  و تست بزنی قوی تر میشه.نکته مهم اینه منابعتو بر اساس سطحت انتخاب کن و از مرور هم غافل نشو.