2777
2789

قبلا خیلی بچه دوست داشتم اما چند وقتیه همش با خودم فکر میکنم  اصلا هدف از بچع دار شدن چیع

تازه اینکه ادم دوتا بیشتر بچه بیاره برای چیه 

نظر شما چیه چی هست که من نمیدونم یا درکش نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هنوز بچه دار نشدم 

ولی دوست دارم وقتی بچه دار بشم ک بتونم بیشتر نیاز ها از نظر عاطقی و مالی تمکینش کنم وقتی میذونم الان ۲۱ سالمه و هیچ کدوم ندارم چرا یکی و بدبخت کنم اونم این شرایط بد

من واسه اینکه یه ادم خوب به نسل بعدی تحویل بدم و مامان شدن رو تجربه کنم . بخاطر همین انتخابم تک فرزندیه

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

من یه دختر۱۵ساله دارم. ۱۵ساله دارن رو مخم راه میرن که دومی رو هم بیار. خیلی خیلی خیلی بهش فکر کردم و دلم راضی نمیشه دومی رو بیارم. دلمم به حال دخترم میسوزه تنهاست ولی دلمم راضی نشد و نمیشه و نخواهد شد. 

خداوندا تویی حامی وحاضر
انتقال ژن برای چی که چی بشه

میل به بقا در‌ وجود تمام موجودات زنده نهادینه شده است و از طریق انتقال ژن میتونند خودشون رو تکثیر کنند از اونجایی که عمر محدود هست ما ژن ها رو در طول زمان به جلو هل میدهیم 

بدون هیچ گاردی فرزند اوری با تمام دلایل و‌توجیهاتش فقط و فقط به دلیل خودخواهیه خودم دو تا دارم

دقیقا منم همین حس رو دارم مخصوصا وقتی پدر مادر هایی رو میبینم که بچه معلول یا مریض رو رها کردن