2777
2789
عنوان

بارداری دوم

122 بازدید | 17 پست

خانما یک خانومی تاپیک زده بود قفل کردن با ۴۲سال سن  اگ خونده باشین من خواستم سوال بپرسم قفل کرده تاپیکو من خیلی دودلم هم فشار رومه میگن بچه بیار هم خودم نمیخوام ولی موندم چیکار کنم دخترم ۱۴سالشه شوهرم دوست داره بیاریم ولی من ن زیاد دخترمم مخالفه با خواهر برادر یکم اخلاقای شوهرمو دوس ندارم واقعیت بخاطر گذشته سختی ک داشتیم خاطره خوبی ندارم ک بخوام باردار شم فاصله سنی دخترم هم زیاد میشه با بعدی و اینک میترسم پشیمون شم ک چرا اقدامی نکردم برای بچه دوم لطفن خواهرانه راهنمایی کنین من خواهرم ندارم متاسفانه😢

↩کــــاش زنــدگی دکــــمه برگشــــت داشـــت↪

چی بگم اخه 

من باشم و برگردم به عقب با فاصله  زیاد نمیارم 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حداقل خودت یه خواهر برا دخترت بیار ک چند سال دیگه دخترت این حرفو نزنه ک کسی رو ندارم باهاش مشورت کنم 

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یعنی تو نمیدونی من متاهلم و متعهد و مادر فرزند بمن درخواست دوستی میدی لاشی

حداقل خودت یه خواهر برا دخترت بیار ک چند سال دیگه دخترت این حرفو نزنه ک کسی رو ندارم باهاش مشورت کنم

عزیزم خب ۱۴سال سن بنظرت بدرد هم میخورن در آینده؟

بهرحال حال سختی خودش رو داره 

اگر شرایط مالی و جسمی رو دارید بیارید یه تنوع بزرگه 

بچه ها انرژی خونن 

تا از اب و گل نوزادی در بیاد سختره 

ولی یه چیز که متوجه شدم اخر کاری و دقیقه نود که میخوای بچه دار بشی دختر باشه بهتره

پسرا خیلی شلوغن ماشالله به جونشون اما بازم خوبه 

بازم خودتون بهتر میدنید 

رضایت دخترتون رو خیلی لحاظ کنید .

همسرتون هم بدون‌ شک مرد ۱۴ سال پیش نیست 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

چند سالته ؟الان شرایط زندگیتون خوبه ؟شرایط جمسانی و روحانی خودت ؟فاصله سنی با دخترت زیاد مهم نیس اتف ...

۳۶سالمه وضع مالیمون بد نیس معمولی رو ب بالاس من فقط سنش دغدغم بود نمیدونم😓

بهرحال حال سختی خودش رو داره اگر شرایط مالی و جسمی رو دارید بیارید یه تنوع بزرگه بچه ها انرژی خونن ت ...

بله درسته ممنون از نظرت عزیزم

اگه از شوهرت راضی نیستی یا زندگیت زهره یا اصلا توان مالیشو نداریدخترت مخالفه خودت دلت نمیخوادگور باب ...

باحال گفتی😂😂😂😂مرسی

خودت چی دوسداری؟حوصله داری؟چندسالته؟درضمن گذشته دیگه گذشته چرا با فکر کردن بهش ب خودت انرژی منفی مید ...

خودم میگم دودلم هم بارداری کلن سخته یادم میاد قراره دوباره مرور شه یجوری میشم😬حوصله بچه خودمو فعک نکنم چون سنم ۳۶حس میکنم پسر شدم😩

بخدا😂😂 چیه بچه دوم اخه کمیت کیفیت همه تمرکزشتونو بذارین برای همون یدونه ک بهترین باشه الان همه می ...

بخدا ک منم موافقم ولی از وقتی جاری و خواهرشوهرم بچه اوردن همه زوم کردن روم بخصوص شوهر دهن بینم😂😕