2777
2789
عنوان

شوهر بی مسولیت

156 بازدید | 12 پست

شوهزم بی مسئولیته اصلا بهم محبت و توجه نمیکنع هی دنبال دعواس هر چی بهم میگه خسته شدم واس بچع چیزی بخره هی فوش میده یه کاپشن خریده واس بچه یه هفتس فوشم داده اومدم پیش مامان بابام زنگ زذم کجایب نمیایی برگشته میگه تو باید بمونی اونجا میای اینجا ور ور میکنی بهش گفتم شیرخشک بگیر نگزف جوابم نداد عین خیالشم نیس بچه چی بخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوه خورد حرومزاده ازدواج کرد بچه دارشد بگو عنتر بچه رو از خونه بابام که نیاوردم بچه خودته زورت میاد برای بچت دوزار خرج کنی 

یعنی چی کاپشن خرید فحش میده حتما توقع داره خودت خرج بچه رو بدی 

خسیسه ؟

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

نداشت الان یه هفتس خونه مامانمم

پول ب بچه شیر خوار ب یارانه میریزن ۷۰۰تومن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

گوه خورد حرومزاده ازدواج کرد بچه دارشد بگو عنتر بچه رو از خونه بابام که نیاوردم بچه خودته زورت میاد ...

مادرم مقصره البته ک چرا چنین مردی رو پدر کرد

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

نداشت الان یه هفتس خونه مامانمم

معلومه بنده خدا بچه نمی‌خواسته،،، نباید بچه میاوردی برای این بشر،،،، خب نه وضعش رو داره نه چیزی 

بدتر اعصاب اونم خورد میشه،،،، از کف دستش بکنه؟؟ از کجا بیاره وقتی نداره 

من ده ساله با شوهرم میجنگم ولی بچه دوم نیاوردم که نیاوردم،،،، تا وضع خوب نشه 

گفتن نداره خدا شاهده بخام دروغ بگم لالم کنه شوهرم کارش ازاده درادمدشم معمولیه اما از همون اول بچه بدنیا اومد شیرخشک خارجی گرفتیم براش الان دوسال ونیمشه بزم بهش همو شیرش رو میخریم میدیم گلدن گات اونموقع بدنیا اومد قوطی ۷۰۰ بود هی رفت بالا الان شده ۱۹۰۰ 

باور کن اونموقع تا ماهی ۱۴ قوطی هم میگرفتیم یه خرجهایی میکنیم برای دخترم که اون ثروتمنداشم بعصیهاشون این خرجها رو میکنن 

شوهر استارتر خسیسه کسی که خسیسه ربطی به پولدار وفقیریش نداره دیگه یه کاپشن چیه که بخاطر بیاد زنش رو فحش بده احتمالا توقع داره استارتر و خانوادش خرجشون رو بدن بهش فشار اومده مرتیکه 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

برای امضات دعا کردم صلوات فرستادم