2777
2789
عنوان

بچه کلاس ششمم

97 بازدید | 12 پست

پنجشنبه امتحان هوش داره یه مقدار تست کار کردیم حس میکنم هیچی بلد نیست کلی هم پول دادیم برا کلاساش وازمونش اگه رتبه نیاره باباش منو دعوا میکنه بچه درس خونیه ولی دل نمیده به کار ازمون ها برای امادگی برا ازمون نهایی تیزهوشانن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش نخواد نمیشه 

پسر منم نهمه چون چند تا آزمون قبلی ترازش خوب بود 

دیگه دل به دریا نمی‌داد ،دیروز به مشاورش زنگ زدم و کلی از پسرم گله کردم 

احساس میکنم کارم اشتباه بود 

ولی خیلی حرصم میداد سر درس خواندن 

این درحالیکه تابستون به من می‌گفت چرا ششم بودم منو بزور وادار به درس خواندن نکردید تا نیز قبولشم

اجبار نکنید بنظرم بچه ها باید تو این سن زندگی کنن واقعا از دهم باید بخونه

اخه انقد آرومه ادمو حرص میده با رفتاراش اگه بازیگوش بود میگفتم بزار بره بازی کنه انقد ارومه شاید یک ساعت رو مبل بشینه هیچی بهش نگی تکون نمیخوره من میگم این که اینجوریه حداقل از وقتش استفاده کنه به یه دردی بخوره اصلا حرف نمیزه اهل شلوغ بازیم نیست. بعضی وقتا انقد نگرانش میشم میگم نکنه مشکلی داره ولی معلماش میگن تو مدرسه درسش خوبه بچه فعالیه چی بگم دلم خونه انقد که حرص خوردم سر این

اخه انقد آرومه ادمو حرص میده با رفتاراش اگه بازیگوش بود میگفتم بزار بره بازی کنه انقد ارومه شاید یک ...

وای کاش بچه های منم اینطور بودن خیلی خوبه ولی اجبار نکن دیدم بیشتر همچین بچه هایی اگه اجبارشون کنی بیشتر از درس زده میشن اگه دوست داره واقعا بخونه که چه بهتر کمکش کنید بخونه

خودش نخواد نمیشه پسر منم نهمه چون چند تا آزمون قبلی ترازش خوب بود دیگه دل به دریا نمی‌داد ،دیروز به ...

خودش میخاد قبول شه ولی خوب درس نمیخونه نمیدونم دیگه چکارش کنم دل منو خون کرده ازیه ور انقد آرومه اهل بازی وشلوغ بازی نیست ازیه ورم خوب درس نمیخونه به قول معروف نه رزمی ونه بزمی

وای کاش بچه های منم اینطور بودن خیلی خوبه ولی اجبار نکن دیدم بیشتر همچین بچه هایی اگه اجبارشون کنی ب ...

وای نگو بخدا بعضی وقتا فک میکنم دور از جونش مشکل مغزی چیزی داره انقد که ارومه وباکسی ارتباط نمیگیره

خودش میخاد قبول شه ولی خوب درس نمیخونه نمیدونم دیگه چکارش کنم دل منو خون کرده ازیه ور انقد آرومه اهل ...

پسر منم آرومه 

پسر من پشتیبان داره زنگ زدم گفتم رو انگیزه اش کار کنه

پسر من از وقتی انگیزه شود از دست داد که فهمید پسر عموش که چهار سال پیش آرایشگاه زده الان ماهی صد میلیون درآمده سه

ولی پدرش با فوق لیسانس و قبولی دکتری سی تومنه حقوقش