2777
2789
عنوان

خواهرم بهم میگه خ ر ا ب

140 بازدید | 13 پست

نمیدونم از چی میسوزه انقد . یه پسره رو من باهاش حرف میزدم دوسش داشتم بعد بهش نشونش داده بودم که کاش نمیدادم انقد دهن لقم همه چیو‌میگم . خاک‌تو سرم . بعد خواهرمم دید این پسره خوبه رفته فالوش کرده بهش پیام داده من ازت خوشم اومده فلان😐 بعد ب من گفت این مال منه فلانه منم گغتم باشه مال خودت بلاکش کردم پسررو .  ولی پسره خواهرمو نخاسته بعد حرصشو سر من درمیاره. خب من جیکار کنم پسره منو دوس داشته اونو نداره . خراب واقعی خودشه به کسی ک‌من ازش خوشم میومد پیم داده💔 هی این کلمه رو میگه ج ن د ه  ام میگه خیلییی رو مخمه دلم میخواد کریه کنم چون قدم کوتاهه بهم میگه مینی ج .. ن .. د .. ه خجالتم نمیکشه اونسری جلو مامانمم کفت خیلی بی ادب و‌دریدست واقعا نمیخوام جوابشو بدم هی تکرار میکنه میره رو‌اعصابم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر کلا ب درد نمیخوره

منم دانشگاه قبول شدم خواهرم خون ب جگرم کرد

درس بخون برو دانشگاه یا ی مهارت یادبگیر برو سرکار تا زیاد نبینیش

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

خواهرت چ لاشیه و حسود جوابش بده دهنش سرویس کن بی ادبوووو

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

دقیقا مثل خواهر شوهر خواهر منه،،، زندگی خودشو که داغون کرد کاری کرد شوهرش خودکشی کنه،،، زندگی خواهرشم داغون کرد ،،،خواهرش با یه پسر خوشتیپ و با ادب و باکلاس نامزد کرده بود چقد پسره دوستش داشت کاری کرد نامزدی خواهرش بهم بخوره