2777
2789

تو دیوار کلی آگهی هست که مدل ماساژ میخوان.ساعتی صد یا دویست تومن میدن.خیلی خوبه که اینجوری.ولی مگه مدل ماساژ شدن سخته؟یکی بیاد شفاف سازی کنه😑

کتاب مقدس آدمبرفی ها یک آیه دارد:دلگرم نشو!⛄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی نگرفتی چه خبره؟😁

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

ببین مدل ماساژ به نظر من خوب نیست 

برای اموزش ماساژ به کاراموزا استفاده میکنن وچون ناواردن ضرر داره برای ستون فقرات ی حرکت اششتباهشون کلی هزینه درمان رو دست ادم میذاره 

تازه اگه واقعا برای مدل ماساژ بخوان نه کار دیگه

ببین مدل ماساژ به نظر من خوب نیست  برای اموزش ماساژ به کاراموزا استفاده میکنن وچون ناواردن ضرر ...

آره این میشه.شاید واسه همین پول خوبی میدن

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

وای تو چقد ساده ای

مدل ماساژ البته دروغم نمیگن

ماساژ میدن بعد دیگه هورمونا اکتیو میشن و بعد ماساژ یسری اتفاقا میفته که تو اگهی ذکر نمیشه

بخدا لایک کردنت عصبیم میکنه...نکن دوست خوبم
وای تو چقد ساده ای مدل ماساژ البته دروغم نمیگن ماساژ میدن بعد دیگه هورمونا اکتیو میشن و بعد ماساژ ...

خو اونایی که خانومن چی😑مثلا نوشتن برا تمرین میخوان.وای یعنی همشون منظور دارن؟

خو اونایی که خانومن چی😑مثلا نوشتن برا تمرین میخوان.وای یعنی همشون منظور دارن؟

دیگه همشونو قضاوت نمیکنم ولی خب وقتی یه اقا اگهی میده و ورخواست مدل خانم میکنه خودشم نخواد دیگه نمیتونه خودشو کنترل کنه که.تصور کن خودت.صددرصد رو چیز اون خانمم تاثیر میزاره و دیگه چیز🤐🤐

بخدا لایک کردنت عصبیم میکنه...نکن دوست خوبم