2777
2789
عنوان

کسایی که شوهراشون خسیسن بیان

179 بازدید | 21 پست

چیکار میکنید چجوری کنار میاین

در چ حد خسیسن

شوهر من فوق‌العاده خسیسه

فقط چیزایی ک خودش دوست داره واسه خونه میخره واسه خورد و خوراک

اصلا لباس نمیخره چ برا خودش چ من چ بچه

لباسامونو خودم میخرم با چس تومن پولی ک هرازگاهی بهم میده ولی واسه خودش نمیخرما ب من چ

اگه بفهمه لباس خریدم جنگ و دعوا راه میندازه واقعا دیگه کلافه شدم

دلبسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کار پاره وقت پیدا کن حتماااا

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بابای من نونم نمیخره

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
نمیدونم مثلا در حد سرویس چای خوری یا یه وسیله برقی ک لازم داشته باشین

اینا از جهیزیم هست هنوز لازم نشده چیزی بخریم ولی مطمئنم نمیخره

باید یه کولی بازی اساسی در بیاری خانوادش هم خسیسن پول داره و خرج نمیکنه

خونوادش بهترن 

اره وضعش خوبه مثلا ۱۰۱ میلیون پول تو کارتش باشه میگه ۱ میلیون دارم پول ندارم