2777
2789
عنوان

پسری که

111 بازدید | 17 پست

یه دختر ( که دو بار بهش جواب نه داده تو خواستگاری) رو بلاک می‌کنه چیه؟ چرا؟

(یه روز قبل از ازدواجش بلاک میکنه و بعد از یه ماه تقریبا از بلاکی در میاره بدون اینکه هیچی ارتباطی بینشون بوده باشه فقط خود پسره میومده فضولی پیج دختره وقتایی که پیجش باز بوده) دختر هم قبلاً درخواست شو تو اینستا پذیرفته اما به علت دخالت خانواده ریموش کرده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا کنجکاوی وقتی ازدواج کرده

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بپرس گل زیبا

ایشون معاون و اقا هستن

۲،۳ سال پیش یه بحث و دعوایی با معاون داشتیم و ایشون خیلی لجوج و کینه ای هستن هر سری یه جوری اذیت میکرد حتی اواخر بهانه هاش زیاد شد حتی جواب سلامم نمیداد

بعد از رفتن رییس قبلی ( منو رییس قبلی خیلی باهم خوب بودیم ولی معاون با هردومون لج بود)  یهویی با من مهربون و خیلی خوب شد و اشتی کرد

بعد الان دوباره بی دلیل سره حقوق پروژم الکی بهانه اورده پولمو نداده و رییسم جدید هم طرف اونو گرفته ، در صورتی که حق با منه خودشونم میدونن

بنظرت علت این کارش چیه؟ چرا اینجوری میکنه؟

چرا اشتی کرد و کلی مهربانی بعد الان اذیت کرد؟

😘Thanks GOD 
ایشون معاون و اقا هستن۲،۳ سال پیش یه بحث و دعوایی با معاون داشتیم و ایشون خیلی لجوج و کینه ای هستن ه ...

چون دقیقا خواسته اول مطمئن بشه رابطه شما با مدیر قبلی خوب نشه علیه اون وقتی موفق شده و اعتماد تو جلب کرده خودش رفته زیر آب زنی

خودت داری میگی کینه آیی هست و داره زهرشو می‌ریزه

بهتر سعی کنید رابطه ات  رو با مدیر اکی کنی تا حساب ببره قشنگم