2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب وقتی بغلش میکنم هنوزم دست میزنه به سینم و براش عادیه حتی بهونه شیرم میگیره هنوزسینه فک کنم براش ع ...

یجوری نباید رفتار کرد که بدتر فکر کنه چیه .آروم آروم از سرش بنداز.دیگه بچه های الان خیلی می‌دونن.چند ماهگی از شیر گرفتیش؟

بچه من دوسالشه خودم میبرم فقط لباس زیر میپوشم ولی رنداداشم از تولد تا وقتی خودش تنها بره با لباس میب ...

با لباس آدم تو حموم واقعا خفه میشه.من حتی بدم میاد سوتین تنم باشه .خیس میشه بدم میاد

نه

خیلی کار اشتباهی میکنی که بدون لباس بچه رو میبری حموم. از چهارسالگی دیگه یا پدرش باید ببره یا شما لباس تنت باشه. ذهن بچه رو باز میکنی. همه اینا تو ذهنش میمونه. لباس تنت باشه حمومش بده. بعد بیارش بیرون خشکش کن و لباس تنش کن بعد خودت برو حموم. 

جلوی بچه هاتون چه پسر و چه دختر باید رعایت کنین. چه حموم چه تو روابط جنسی... 

والا پسر همسایه ما همسن دخترم بود و خیلی چیزا از پدر و مادر تحصیلکرده اش دیده بودومادره هم بدون لباس حموم میبردش به دخترم همش میگفت بیا مامان بابا بازی کنیم یه بار هم گفته بود بیا شلوارمون رو پایین بکشیم و بریم روی تخت... 

جلوی بچه هاتون چه پسر و چه دختر باید رعایت کنین. چه حموم چه تو روابط جنسی... والا پسر همسایه ما همسن ...

وای آره چشم و گوششون بازمیشه 

من بقيه موارد رعایت میکنم فقط حموم نمیدونستم

فک میکردم هیچی یادش نمیمونه سعی میکنم رعایت کنم

نه همکار سی ساله مرد من تعریف میکرد مادرش اونو حموم عمومی زنانه برده بود و همه چی یادش بود!!! خیلی بده بچه تو ذهنش میمونه بعدا بلوغ زودرس میگیره. 

اینی که میگم منظورم شما نیست برای آگاهی میگم ... یه بار یه چیزی خوندم که پسره تا ۱۵ سالگی تو بغل مادرش میخوابیده و کلا مادره جلوش لباس عوض میکرده میگفت تا مدتها مادره تو ذهنش بوده و خ. ا میکرده حتی بعد ازدواج هم هنگام رابطه با همسر به یاد مادرش میفتاده... مرد گنده با دو تا بچه میخواسته بابت این افکار خودکشی کنه... تقصیر اون نیست و تقصیر از مادره بوده. مادره با شوهرش مشکل داشت بچش رو جایگزین شوهر کرده بود و بهش بیش از حد محبت میکرد.. زندگی و روح و روان پسرش رو هم خراب کرده بود.