2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم بلدم 😐

فقط 50 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن  ... اگ با نظرم مخالف بودی ودیگ چیزی نگفتم حوصله بحث باهات ندارم دلیل نمیشه جوابی واسه گفتن هم نداشته باشم....تیکر بارداری نیست 

میشه بگید بابا ببخشید من فکر کردم آقایون بلدن

تنظیمات (Settings)> بروزرسانی نرم‌افزار (Software update)> دانلود و نصب (Download and Install)

تنظیمات (Setting)> درباره دستگاه (About device)> بروزرسانی نرم‌افزار (Software update)> اکنون بروزرسانی کن (Update now)

فقط 50 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن  ... اگ با نظرم مخالف بودی ودیگ چیزی نگفتم حوصله بحث باهات ندارم دلیل نمیشه جوابی واسه گفتن هم نداشته باشم....تیکر بارداری نیست 

اگه وای فای ندارید فقط باید به یک گوشی دیگه وصل بشید همین

وای فا دارم به روزرسانی هم چند روز پیش شده ولی نمیدونم مشکلش چیه که خاموش نمیشه بعضی ویژگی هاش عوض شده