2777
2789
عنوان

ب ی نتیجه ای رسیدم ک ی پسر

186 بازدید | 16 پست

چه ب عنوان دوست چ خواستگار

هیچوقت ی رابطه رو ترک نمیکنه مگر اینکه مطمئن باشه بهتر از شما براش هست

پس کسی رو ک ولتون کرده ولش کنید

اون از قبل فکراشو کرده ک رفته🙃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این دیگه میشه یه آدم ذات خراب کسی که ذاتش خوب باشه هزارتا بهتر و خوشگلتر از توام ببینه هیچوقت نمیره

بحث ذات نیست لزوما 

طرف مثلا خواستگاره میاد ی ایرادیا از خودت با خانوادت میفهمه، میره

چرا میره؟ چون در نظرش اینه ک بهتر براش هست

لعنت ب اشغالش اکس لجنم یادم افتاد  

۵ سال التماسم کرد فقط جوابش و بدادم 

روز اخر گفت فلانی از تو بهترم برام خیلیه یکیش فلانی 

آتیشم زد در حالی ک از هر لحاظی ک فک کنین از دختره چن ده پله بالاتر بودم

ولش کردم با ادعا رفت ی سال بعد با التماس برگشت  

بحث ذات نیست لزوما طرف مثلا خواستگاره میاد ی ایرادیا از خودت با خانوادت میفهمه، میرهچرا میره؟ چون در ...

خاستگار اسمش با خودشه این موضوع دو طرفس اگه خوشت نیاد میتونی رد کنی

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

لعنت ب اشغالش اکس لجنم یادم افتاد ۵ سال التماسم کرد فقط جوابش و بدادم روز اخر گفت فلانی از تو بهترم ...

بعد ی سال؟ من همش فک میکردم کسی اگ تا سه ماه برنگرده دیگ نمیاد

چندساله بودین اون موفع؟

بعد ی سال؟ من همش فک میکردم کسی اگ تا سه ماه برنگرده دیگ نمیادچندساله بودین اون موفع؟

۵ سال بود همش دور و ورم موس موس میکرد جوابی بدم بعدم دو سال رابطه البته خدا رو شکر شهر خودمون نبود و چند وقت ی بار در حد کم میدیدم حرف میزدیم 

در کل همیشه ب دخترا میگم با پسرایی ک از لحاظ خانوادگی از شما پایینترن تو رابطه نرید

چ ربطی داشت ؟

وا خب وقتی خاستگار بیاد میاد ببینه خوشش میاد یا نه و همینطوره دختره وقتی خاستگار قبول میکنه ینی میخاد ببینه اون طرف اونجوری که میخاد هست یا نه اگه نباشه رد میکنه تعهد که بهم ندادن همون دفعه اول قبول کنن

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

وا خب وقتی خاستگار بیاد میاد ببینه خوشش میاد یا نه و همینطوره دختره وقتی خاستگار قبول میکنه ینی میخا ...

ن منظورم خواستگاری ک فقط ی بار میبینیش نبود

منظورم کسیه ک قصدش جدیه برا ازدواج ، ی مدتی هم میذارین برا اشنایی اخر با ب دلیل مسخره میذاره میره