2777
2789
عنوان

شوهرم😔💔

769 بازدید | 40 پست

دیشب تا صبح با خواهر زن صباحبکارش که یه خانم ۴۲ ساله مطلقه هست چت کرده و چند تماس کوتاه داشتن

همیشه توی روز هم گاهی زنگ و پیام بود ولی دیشب که خونه نبودم تا صبح چت کردن

شماره خانمه رو دارم بنظرتون چجوری بفهمم محتویاتت حرفاشونو و اینکه به خانمه بگم حتما حاشا میکنه

چیکار کنم؟ 

زندگی را دوست دارم.. مـــادرم را بیشتر❤❤❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا خونه نبودی؟مردهای اینجوری را معمولا یک گروه شش هفت نفره تقسیم وظایف می کنن مراقبن که تنها نش ...

🤣😐😐😐

والا مثل شوهرمن

مقایسه کردن خود با دیگران: یکی از کارایی که حتما باید ازش دور باشین، مقایسه کردن خودتون با همکلاسیا و اطرافیانتون و بقیه هستش❌این کار واقعا اشتباه هستش چون توانایی ها، شرایط، سطح علمی، معیارای علمی، نوع یادگیری و قدرت یادگیری آدما با هم خیلی متفاوته❗️همونطور که در ویس های قبلی گفتم، بهترین نوع مقایسه، مقایسه خودتون با گذشته تونه، یعنی پیشرفتتون رو طی گذر زمان مقایسه کنید با قبل که این کار باعث بالا رفتن اعتماد به نفس تون هم میشه

چرا خونه نبودی؟مردهای اینجوری را معمولا یک گروه شش هفت نفره تقسیم وظایف می کنن مراقبن که تنها نش ...

باردارم ماه اخرمه بیشتر خونه مادرمم

زندگی را دوست دارم.. مـــادرم را بیشتر❤❤❤