2777
2789

من برنامه ریزی میکردم ک تووخونه بمونم از صب تاشب درس بخونم ولی تو خونه افسردگی فکر وخیال برسن ب نشدن ب جآ موندن ب تنبلی تخمدان و....ی رعب ووحشت انداخته بود ب جانم .کمالگرا شده بودم ولی باشگاه خصوصااینک بدنمم ی ژنتیک وفرم قشنگ خدادادی داره اعتماد بنفسم رو برد بالا بهتون بگم چون خسته میشدم فکر و تایم برا افکار بیهوده نداشتم تایمم کم بود و بیشتر درس میخوندم ب ذوق اینک ببندش زود فردا باید بریم ب مکان عاشقی .آخ فقط ورزشکاراش میفهمن چی میگم فک میکنی ی ورزشه ولی معتادت میکنه زندگیتو میسازه

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم ورزش و باشگاهو خیلی دوست دارم ولی یه مشکلی دارم

وقتی یه اتفاقی برام افتاده یا ناراحتم کلا توان انجام هیچکاریو ندارم یعنی حتی مرخصی میگیرم نرم سرکار

حتی نمیتونم از جام بلند شم کلا بدن درد میگیرم و مربض میشم وقتی خیلی ناراحت و دلشکسته هستم

سر همین حدود یه ماه باشگاه نرفتم

پیش خودم میگفتم کاش منم مث اونایی بودم که وقتی ناراحتن میرن بیشتر ورزش میکنن که حرصشون یا ناراحتیشون خالی بشه

ولی من از پا میوفتم

دخترا همه ناز هستن انسانای خاص هستن😝
من ورزش میکنم ولی نه معتادشم نه عاشقشفقط برای سلامتیم و اندام خوب میرم همین

مممن معتادشم قشنگ ی ادم دیگ میشم حتی باهوش تر

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

حالا چی میری ک اینطوری معتاد شدی

زومبا بدنسازی گاهی هم شنا .فشار وزنه ها صبورم 

زومبا بدنسازی گاهی هم شنا .فشار وزنه ها صبورم

افرین

عکس اندامتو کاش میذاشتی ببینیم

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
چه ورزشی میرین؟شهریه ی ماهانه اش چقدره؟

۸۰۰

افرینعکس اندامتو کاش میذاشتی ببینیم

سسایت میراث خرابه مفتکی اپلود نمیشه

ممنون. چه ورزشی؟ منم میخوام شروع کنم ولی از این رشته ها سر درنمیارم‌. بدنسازی، فیتنس، پیلاتس و زیادن ...

بزن تو نت ببین علاقت ب کدومه

من يه مدت رفتم باشگاه ، بعد از يه مدت باشگاه خيلي خوب بود وزنمو اوردم پايين ولي بعدش همه ي باشگاه و آدماش برام حالت تكراري پيدا كرد و حالت روتين روزانه و روزمرگي بهم داد . و گذاشتم كنار. . نميدونم چيكار كنم اونجا برام يه حالتي داشته باشه كه دلم بخواد برم .

بچه ت رو سقط نكن  .. اون انتخاب كرده تو مادرش باشي و همه اميدش به توست ❤️
من يه مدت رفتم باشگاه ، بعد از يه مدت باشگاه خيلي خوب بود وزنمو اوردم پايين ولي بعدش همه ي باشگاه و ...

بخاطراینک ورزشکار نیستی صرف وزن میری