2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منتظر ساعت ۸ ام شوهرم بیدارشه بهش زنگ بزنه

طلا فروشه دستفروش که نبوده ، ۸ صبح زوده ،خوابه طرف

✝️ من مرد هستم  ✝️ اگه یک شب باعث شدی یکنفر با غم بخوابه،  به انسان بودنه خودت شک کن🖐️💢

زنگ نزنی آبرو خودت میبری با خودش میگه اینا کی هستند بعدش طلا فروشه روزانه سقف انتقال اینا پر میشه هم کارت به کارت ساده هم شبا و ساتنا سقف روزانه دارند شبا هم روزهای تعطیل یک سیکل بانکی بیشتر گردش نداره روزهای عادی ۴ سیکل 

واا زنگ نزنم پولمه ابروم واسه چی بره مکه باهاش رودربایستی دارم

از این جهت که طرف دیگه بری پیشش با یه دید دیگه بهت نگاه میکنه ۹ میلیون واسه طلافروش پول خورد هم نیست روزانه یه میلیارد رو خیلی عادی گردش مالی دارند حساب های بانکی هم محدودیت داره این رقم های زیر ۱۰ رو با کارت شاگردی کسی جابجا میکنند که سقف خودشون پر نشه 

از این جهت که طرف دیگه بری پیشش با یه دید دیگه بهت نگاه میکنه ۹ میلیون واسه طلافروش پول خورد هم نیست ...

والا من نمیشناسمش که واسه اون پول خورد نیست من ۲۰۰ تومن بهش طلا فروختم احتیاجش دارم بعد اصلا واسم مهم نیست ک چی فکر میکنه تواین شهر درندشت طلا فروش ک قطع نیست اتفاقا بخاطر بدقول یودنش دیگه طرفش نمیرم

از این جهت که طرف دیگه بری پیشش با یه دید دیگه بهت نگاه میکنه ۹ میلیون واسه طلافروش پول خورد هم نیست ...

بعداین شاگردم نداره پدرو پسر هستن واسه ۲۰۰ هزارتومن چونه میزنن اگه اینطور نبودن ک جمع نمیکردن

والا من نمیشناسمش که واسه اون پول خورد نیست من ۲۰۰ تومن بهش طلا فروختم احتیاجش دارم بعد اصلا واسم مه ...

اون پولش رو میزنه ولی تو این وسط سبک میشی حالا هر کاری دوست داری کن زنگ بزن پاشو برو در مغازه در خونه 

اون پولش رو میزنه ولی تو این وسط سبک میشی حالا هر کاری دوست داری کن زنگ بزن پاشو برو در مغازه در خون ...

سبک

چه اصراری داری ک من نگم بهش پولو نزدی😂 خداروشکر همچین افکاری ندارم وگرنه تاالان بدبخت میشدم