2777
2789

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج‍ 

شما بچه‌اید یادتون نمیاد قدیما ک پاییز می‌شد ی چیزایی تو آسمون میومد بهش میگفتن ابر بعد از این ابرها ی چیزایی چکه می‌کرد بهش میگفتن باران

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم دیشب با شوهرم سر مزار شهدای گمنام رفتیم توی جنگل هست شوهرم میگفت یه بوی دیوانه کننده ای میاد من ...

خب چرا دلیلش چیه منم صلوات گفتم ولی خب دلیلش رو میدونستم فقط چون شنیده بودم صلوات هم گفتم

حالا نمیدونم تا چه حد درسته ولی حال و هوای مزار شهدای گمنام و دوست دارم دیشب خلوت بود تقریبا یه سکوت ...

حالا تو مزار شهید بوی خوبی بشه باز زیاد عجیب نیست کلا اونجا وایب خوبی داره ولی اینکه من یهو سرم رو گذاشتم رو بالشت قشنگ حس میکردم بوی عود رو بعد موهامو چون شامپو زدم گفتم نکنه بوی موهامه بو کردم بوی موهام اونقد زیاد نبود و اصلا بوی عود نمیداد 

یکی از ائمه یا معصومین حضور داشتن 

بوی گل یاس برای حضرت فاطمه س 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊