2777
2789
عنوان

لعنت ب سزارین لعنت 😭😭😭😭

1767 بازدید | 111 پست

کاش خدا کمکم میکرد طبیعی میاوردم چقدر تلاش کردم طبیعی بشم ولی خدا نخاست حالا دکترا گفتن چسبندگی داری بچه نیارم 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺دلم خیلی گرفته خدایا چرا کمک نکردی طبیعی بشم

راضیم ب رضای خود خدا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه دارن زیر میزی میدن سزارین شن یکی هم از اینور بوم افتاده

اخه من بچه زیاد دوسدارم بخاطر اون میگم طبیعی وگرنه سزارین خوبه ولی بدترین عوارضش چسبندگی 

راضیم ب رضای خود خدا
موقع سزارینم دکتر گفت چسبندگی گرفتی بچه نیار خطرناک

درمان نمیشه مگه؟ 

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

دکترتو عوض کن بابا!!

من اندومتریوز دارم

کلی بیمار اندو

کل روده رحمشون چسبیده بهم

بچه دار میشن

تو سر چسبندگی خط همون سزارین بچه دار نشی!؟

فقط اینسری پیش یه پزشک درست حسابی

و یه بیمارستان خصوصی درست درمون برو

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بخدا تاپیک بغل گفت بچه گیر کرده توکانال سرش کج کوله شده تحت نظر داره معلول میشه بابا ول کن طبیعی رو

عه توام دیدی اونو؟ 

بخدا هیچکی از وضعش راضی نیس این دور و زمونه

اسی برو خدا تو شکر کن بچت سالمه 

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

بخدا تاپیک بغل گفت بچه گیر کرده توکانال سرش کج کوله شده تحت نظر داره معلول میشه بابا ول کن طبیعی رو

اخه بچه میخام بیارم ولی دکتر گفت چسبندگی داری نیار این منو اذیت میکنه

راضیم ب رضای خود خدا
عه توام دیدی اونو؟ بخدا هیچکی از وضعش راضی نیس این دور و زمونهاسی برو خدا تو شکر کن بچت سالمه

من خداروشکر میکنم ولی بچه دوسداشتم بیارم بیشتر بخاطر حرف دکتر افسرده دلگیر شدم هرکاری میکنم از فکرم نمیاد بیرون همش گریه میکنم سر دردم

راضیم ب رضای خود خدا