2777
2789

🫠🫠🫠🫠هی

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط آرایش چشم دوست دارم اونم خیلی وقتا وقت نمیکنم پولای بیچاره ام رو هربار میریزم تو جوب😭😂

حققققققققققق من چشمام ریزه اما وقتی ریمل میرنم خوشگل میشه معتادششششش بودممممم الان چند ماهه نرسیدم 💔🥲😂🫠💓میفهمممتتتتت

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

نههه نههههه استاپ کنننن بیخیالللللللللللل

😂🫠💓موافقم باهات

[QUOTE=402174826]حققققققققققق من چشمام ریزه اما وقتی ریمل میرنم خوشگل میشه معتادششششش بودممممم الان چند ماهه نرسیدم  ...[/QUOTE

چه جالب منم چشمام ریزه من عاشق خط چشمم ولی هیچوقت وقت نمیکنم یدونه خوبشو بکشم اخرشم همینجوری میرم بیرون😂

منو تو تاپیکای مربوط به نی نی ها تگ کنید:)

😂🫠💓موافقم باهات

منم از همینجاها شروع کردم الان واقعا باید بس کنی تویکی😂اگه الان بخوای دنبالش کنی بی پول میشییی و تا ته این چرت و پرتا باید بری عین من🤣😭👺

من به پایانِ دنیا رسیده‌ام.آنجا که عشق،تنها یک واژه‌ی ممنوع است…

[QUOTE=402174826]حققققققققققق من چشمام ریزه اما وقتی ریمل میرنم خوشگل میشه معتادششششش بودممممم الان ...

حققققققققققق تو منی یا من توام

منم از همینجاها شروع کردم الان واقعا باید بس کنی تویکی😂اگه الان بخوای دنبالش کنی بی پول میشییی و تا ...

😂😂😂😂🫠💓💓 بگردمتتتتتتتتتتت

ارع دقیقاااااا الان سرکوبش نکنم دوبارهههه داستان دارمممم 

منم چندماهییه از دامش اومدم بیرون 😂😂اونم به واسطه ی استرس زمان کنکورم و بعدش هم استرس اعلام نتایج و اینا 🫠

هی ابجی قشنگمممممممم 

از زن بودن لذتتتت ببر زیبای من

فکر کنم همزادیم😂

😂🫠💓 چه همزاد نانازی دااررمممم

اسی با اجازه

دوستان تاپیک آخرم گزارش میزنید لطفا

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
😂😂😂😂🫠💓💓 بگردمتتتتتتتتتتتارع دقیقاااااا الان سرکوبش نکنم دوبارهههه داستان دارمممم منم چندماهیی ...

افرین جیگر😂💕الان واسه جفتمون زوده واقعاا😂

قربونت برم مهربوننن.موفق باشی ناز❤️

من به پایانِ دنیا رسیده‌ام.آنجا که عشق،تنها یک واژه‌ی ممنوع است…