2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفته پیش سه تا آمپول زدم

جمعه رفتم زیر سرم

امروزم دوتا آمپول زدم

هنوز خوب نشدم😂

دیگه ببین چیه

احساس پیری میکنم😂

🤍💍//با احترام،به دلیل تاهل هیچ گونه درخواست دوستی تحت هیچ عنوانی از هیچ جنسیتی پذیرفته نمیشود.ممنون از درک و شعور شما//

هفته پیش سه تا آمپول زدمجمعه رفتم زیر سرمامروزم دوتا آمپول زدمهنوز خوب نشدم😂دیگه ببین چیهاحساس پیری ...

امپول چی زدن سال ها پیش یه دکتر بهدمن‌گفت عفونت گلو فقط پنی سیلین تاثیر داره ولی الان اصلا نمیزنن

امپول چی زدن سال ها پیش یه دکتر بهدمن‌گفت عفونت گلو فقط پنی سیلین تاثیر داره ولی الان اصلا نمیزنن

امروز بتامتازون و پیروکسیکام

واسه سرفه و التهاب گلو و بدن درد و تب

هفته پیشم که حالت تهوع شدید و بدن درد داشتم ب ۶ و اندانسترون و یه چیز دیگه که اسمش یادم نیس

تو سرمم ویتامین سی و کلرفنیرامین و هیدروکورتیزون بود که عملا انگار نه انگار😂

🤍💍//با احترام،به دلیل تاهل هیچ گونه درخواست دوستی تحت هیچ عنوانی از هیچ جنسیتی پذیرفته نمیشود.ممنون از درک و شعور شما//

امروز بتامتازون و پیروکسیکامواسه سرفه و التهاب گلو و بدن درد و تبهفته پیشم که حالت تهوع شدید و بدن د ...

واقعا انگار نه انگار دارو ها انگار فقط گچه هیچ‌اثری نداره بچه رو با تب می‌بریم بیمارستان هیچ کاری نمیکنن هی میگن تبش نیاد پایین‌بستری خوب جا نیست اصلا بیمارستانا