2777
2789
عنوان

کی اشپزیش خوبه

102 بازدید | 10 پست

باردارم دلم لوبیا پلووو مشتی میخواد ی بار از رستوران خریدم شهر دیگه دسترسی ب اون ندارم دلم هموناا میخواد چیجور میپزید خوش طعم میشه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

گفتی ناهاریه خوردم ولی باز هم میخوام همراه با زیره فلفل سیاه سالاد شیرازی نوشابه

ارهه منم همین جور میخوام ادویه چی میزنی پوره گوجه هم میخواد

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لوبیا هارو داخل آب بجوشون نرم بشن 

برنجت رو بذار داخل آب نرم بشه  آماده دم کردن باشه

پیاز و لوبیا و فلفل دلمه ای و گوشت های تکه ای کوچیک  که پخته باشی تو آب و زردچوبه  و یه قاشق رب با زعفران و ادویه که زردچوبه و فلفل سیاه و نمکه اینارو باهم سرخ کن با برنجت ترکیب کن بذار دم بکشه

کنارش حتما سالاد شیرازی درست کن 

مرغ بزار بپزه 

از اونورم پیاز زیاد نگینی خورد کن سرخش کن طلایی شد لوبیا بریز بزار باهم تفت بخورن یه ده دیقه بعد بهش ادویه بزن.گلابن یخورده اگه اضافه کنی خوب میشه با ربع زیاد 

مرغاام که ریش ریش کردی بهش اضافه کن بریرز رو برنج بزار دم بکشه

بعد برنح لوبیا پلو رو زودتر بردار یعنی نزار زیاد بپزه چون خمیر میشع 

لوبیا هارو داخل آب بجوشون نرم بشن برنجت رو بذار داخل آب نرم بشه آماده دم کردن باشهپیاز و لوبیا و فل ...

گوشت چرخ شده میخوام بزنم اونجا ک خوردم چرخ شده بود

اینم میشه عزیزم باید سرخ کنی حتماو اینکه زعفران یکم بزن برای رنگش

لوبیا بلانچ کردم گذاشتم فریز در بیارم با گوشت سرخ کنم رب و زعفرون دیگه پوره گوجه نمیخواد؟؟

لوبیا بلانچ کردم گذاشتم فریز در بیارم با گوشت سرخ کنم رب و زعفرون دیگه پوره گوجه نمیخواد؟؟

اره مرحله مرحله سرخ کن اول گوشت رو بعدش لوبیا رو 

بعدش پیاز سرخ کن رب بزن 

اینارو بریز رو برنجت 

زعفران هم بریز رو برنجت قاطی کن 

عجله هم نکن بذار دم بکشه حسابی وقتی دم میکشه خوشمزه میشههه