2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجایی چرا شرایط نداری وقتی شرایط نداری اصلا چرا مسئولیت قبول کردی که بیاد 

بچه ها گناه دارند اما دختربیشتر به مادر نیاز داره 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

چرا شرایط نگه داریشو نداری؟ 

دخترت چتدسالشه

ــــ میتونی پگاه صدام کنی ــــ                                              قبل اینکه درخواست بدین لطفا تاپیک اولمو خوب بخونید. 

یجا تو تاپیکت دیدم دخترت گفته مامان تو قلب منی نزار من برم

بعد تو خودخواه و پرو میگی میخوام بفرستمش چون شرایطش رو ندارم... 

تر بزنن تو شرایطی که مهم تر از بچه ای هست که التماس میکنه تنهاش نزاری.. 

وقتی یه مادر بخاطر منفعت خودش از بچش بگذره و بفرسته بچه پیش غریبه و عمه و مادربزرک بزرگ بشه کثیف تر از اونی هست که رو زندگیت اوار شده.. 

ببحشید که حرفام یذره تلخ بود اما حقیقت بود.. 

ــــ میتونی پگاه صدام کنی ــــ                                              قبل اینکه درخواست بدین لطفا تاپیک اولمو خوب بخونید. 
یجا تو تاپیکت دیدم دخترت گفته مامان تو قلب منی نزار من برمبعد تو خودخواه و پرو میگی میخوام بفرستمش چ ...

عزیزم من فقط شیش ماه نیاز به زمان دارم 

کلاس هام که تموم شد میارمش پیش خودم 

تو خونه میخونم این میفرستم مدرسه 

فرض کن در باز شود...برسد منجی عالم