2777
2789
عنوان

اگه ویزای یه کشور خوب داشته باشی

394 بازدید | 71 پست

فامیلای همسرت همه اونجا باشن و براحتی بتونی اونجا کار پیدا کنی خرج سفرت فقط یه بلیط باشه یکی دوماه اول بتونی از جیب مادرشوهرت و خونش استفاده کنی مهاجرت میکنی یا نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همه شرایط مهاجرت برام فراهم بود ولی نتونستم

شدیدا به مامان بابام و خونوادمو یه سری از چیزای ایران وابسته ام که میدونستم حالم بهتر که نمیشه بدترم میشه با اینکه پیشرفت کاریم خیلییی بیشتر بود

اگه این وابستگی و نداشتم حتما میرفتم، دلایل مهمه

خیر .از دست فامیل شوهر  ازشون دور میخوام  باشم و فامیل خودم .‌دوباره پاشم برم ور دل یه عالمه آشنا اونم احتمالا آشناهای که سبک زندگی غربی کامل دارن .فاجعه تر هم داریم مگه 

من با شرایط خودم گفتم  شرایط شما قطعا فرق داره

خیر .از دست فامیل شوهر ازشون دور میخوام باشم و فامیل خودم .‌دوباره پاشم برم ور دل یه عالمه آشنا او ...

خیلی اهل رفت و امد نیستن اونجا هم که همه میرن سرکارو و بهانه زیاده برای ندیدم

من همه شرایط مهاجرت برام فراهم بود ولی نتونستمشدیدا به مامان بابام و خونوادمو یه سری از چیزای ایران ...

من الانم شهر دور زندگی میکنم یعنی هم فامیل شوهر ندارم هم فامیل خودم و وابستگی به پدر مادرم ندارم اونا بچه زیاد دارن و اصلا منو ادم حساب نمیکنن

برو پول خوب دربیار  بفرست نخواستی هم بمونی بهترین خونه و زندگی اینجا برا خودت درست کن  هریک سال اونجا برابر ده سال کار اینجاست سه سال کار کنی اندازه سی اینجا انگار بازنشست شدی ماهی بالای صدمیلیون درآمدت شده بزاری بانک مثال زدم نه اینکه حتما بزاری بانک .