2777
2789
قد موقع تولدمه.نه آدم بدی نبود که بگم خلایق هرچه لایق. فقط به خاطر یه سری فتنه‌ها براش بدفهمی به وجو ...

واای چ باحال من چرا بفکرم نرسید 

حداقل قد دخترمو میزاشتم

دختر من فک کنم ۵۵ بود

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فداااتوبشمم گلممم۱۴ سال دوست بودیمتا الان شده ۱۸ سال 🤪🤪🤪

جدی ۱۴سال دوست بودید اسی؟عزیزمممممممم ذوق مرگ شدم و به خو‌دم امیدوار شدم چون همیشه فکر میکردم فقط منم که ۱۳ساله دوستیم و هنوزم به هم نرسیدیم🤦‍♀️اصلا روم نمیشه جایی بگم فقط اینجا میگم چون کسی نمیشناسدم🥺قبلنا به هر کی میگفتم میگفتند اون بگیر نیست و نمیخوادت و اگه میخواست میومد خواستگاریت.ولی فقط خودم میدونم که واقعا میخواد و بخاطر یسری شرایط هنوز نشده.

چند سالگی عاشقش شدی؟عشق اولت بود؟چند سالگی بهش رسیدی؟

چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم😭تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم😔لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان🙏

جدی ۱۴سال دوست بودید اسی؟عزیزمممممممم ذوق مرگ شدم و به خو‌دم امیدوار شدم چون همیشه فکر میکردم فقط من ...

ای جوووونممم توام ک مث منی ای خدااا

ارره بابا حرف ک زیاده ب منم میگفتن 

مخصوصا ک وقتی دوتا خواستگاز پزشک رو رد کردم همه ریدن بهم درصورتیکه ک ممد بیکار بود سربازیم نرفته بود خیلی حرفا شنیدم ولی خب پاش موندم الحق ادم خوبی بود توی عمرم ن خیانت دیدم ازش ن خسیسی ن انچنان بی احترامی ولی من کاملا برعکس شدم ی ادم موجی و روانی و سگ اخلاق و گوه اخلاق ترر زدم ب زندگیش بیچاره امروز کاری کردم ک اناری ک باعشق دون کرده بود برام ک بخورم خودش ریختش دور هنوزم قهره😔

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
ای جوووونممم توام ک مث منی ای خداااارره بابا حرف ک زیاده ب منم میگفتن مخصوصا ک وقتی دوتا خواستگاز پز ...

وای دقیقااااا مثل همیم اسی منم اینقد از این حرفا بارم میکنند اینقد ناامیدم میکنند و اشکمو درمیارند.بابام نمیدونه ولی مامانم میدونه و خیلی تو سرم میزنه😭منم یه وکیل و یه دکتر رد کردم که چه جنگی مامانم راه انداخت🤦‍♀️البته دکتره با سهمیه باباش که چندین سال اسیر بوده پزشکی اورده بود که همونم نتونست ادامه بده و انصراف داد😁

دقیقا منم هیچوقت هیچ چیزی جز مردونگی و معرفت و عشق ازش ندیدم ولی خب بعضی وقتام دعواهای بدی با هم میکنیم حقم داریم واقعا از این وضع خسته شدیم و دلمون میخواد هر چه زودتر به هم برسیم ولی نمیشه لامصب اوضاع خیلی بده.ما وضعمون خیلی خوبه ولی اونا متوسط رو به پاییند.باباش ورشکست شده و هیچی ندارند فقط زمین و باغ دارند که فروش نمیره کسی نمیخره🤦‍♀️واقعا نمیدونم کی قراره همه چی جور بشه و به هم برسیم.

بمیرم نکن عزیزم سعی کن خودتو کنترل کنی یادت به اون روزایی که با هم دوست بودید و تلاش کردی بهش برسی بیفته و حالا که بهش رسیدی خوب باش باهاش.

شما چند سالگی بهش رسیدی؟

چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم😭تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم😔لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان🙏