2777
2789
وااای حرررخوردمممم توروحت😂😂😂تا تو باشی اول ببینی تایپته بعد بری نگهبانیمن خودمم انقد خررر بودم خو ...

بابا ظاهرررررش عالیییییی بود 

خیلی خیلیییی خوب بود ظاهر و قد و هیکل عالیییییی بود 

واییییی من یسال رفتم اومدم تا به یارو حالی کنم روش کراشم 

دیگه شماره رو که دادم اولین زنگ رو که زد از چشمم افتاد یه تایمی هم ولم نمیکرد اون میومد از جلو درمون رد میشد من فرار میکردم

من ای کاش صداشو حرف زدنش رو اول میشنیدم😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️یه سال الاف نمیشدم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂😂😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اونی ک فتنه کردسالمه؟😂

اون آقا با یه خانم دیگه وارد رابطه شد و من وقتی خبردار شدم قضیه از چه قراره که عقد کرده بودن. برای همین 

به روی خودم نیاوردم که چنین حسی داشتم.

هم تف سر بالا بود هم زندگی یکی دیگه تحت تاثیر قرار می‌گرفت 

خب خوبه مزیت داشتن لااقل😂

شاید باورت نشه ولی تعریف از خود نباشه یکیشون هنوز پیگیره😂😂 ولی نصف پسرای فامیل کراش زدن روم ریا نباشه بعد من رفتم رویکی کراش زدم بدبخت اصلا نمیدونه من وجود خارجی دارم😂😂

همین ک میفهمی برام کافیه..من تنهای تنها شدم.. 🙂💔توی چند روز..میشه اون تاپیکم ک نوشتم برای ی سال می ...

الهیییییی من بمیرررررممممممم 

وااای بقران الانه اشکمو دربیاری

این روزا خیلی دل نازک شدم سریع قهرمیکنم سریع گریه میکنم سریع عصبی میشم

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
اونموقع ها نوجوان بودم و خام🥲😂

ادم‌تا عاقل نشده نباید عاشق بشه

بعدم ادم باید اول طرفشو بشناسه بعد عاشق بشه ولی ماها زرتی همون اول وا میدیم بعد میرینیم

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️