2777
2789

تخت خوابم از طلاست... مسافرت میرم دبی... برای بچم آیفون ۱۷ گرفتم... شوهرم از گل نازک تر بهم نمیگه... هر ماه سرویس جواهر برام میخره.... 

وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای 

توروخدا اینهمه داشته و نداشته هاتونو حسرت نکنید و نندازین تو دل بقیه... چرا فکر میکنید ما از خوشبختی شما کور میشیم و میترکیم... نه خیر خیلی هم خوشحال میشیم. لعنت به اون فامیل هایی که تا رنگ پول دیدن ذات کثیف و عقده ای  بودنشون رو  نشون دادن😤😤😤😤😤😤😫😫😫

ماها هیچکدوم ندار و گدا نیستیم همه مون تا حدی دستمون به دهنمون میرسه ولی واقعا تو این دوره و زمونه خیلی باید کثیف و وقیح باشند که تو روی آدم بمونن و غیر مستقیم بگن شما در مقابل ما هیچ هم نیستین...واااااااااااااااای اعصابم داغونه داغون 

ببخشید نمی‌دونستم کجا احساساتم رو تخلیه کنم گفتم یه جا بنویسم بره🥲🥲🥲💔 گیر یه مشت فامیل شوهر تازه به دوران رسیده افتادم امشب 💩 کردن به اعصابمون🥲😭 چقدر یه موجود زنده می‌تونه بی تربیت باشه... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

غصه نخور اونا پول دارن تو خدارو داری

حتی پول هم ندارن 

یه وام گرفته بودن تونستن باهاش یه سفر برن و گوشی و آشغال پاشغال بخرن... اومدن تو مهمونی خانوادگی به بی ادب ترین لحن ممکن پز دادن... واقعا اعصاب ما خورد شد حتی مادر شوهرم سرشون داد زد دیگه ببین چجوری توهین کردن با پز دادنشو