2777
2789
عنوان

زخم رحم

253 بازدید | 9 پست

سلام من مدتیه خونریزی زیاد دارم دکتر هم زیاد رفتم سونو ازمایش خون ادرار تست پاپ اسمیر مشکل انچنانی نبود اویل فقط یه کیست ساده داشتم الان دفع شده میخاستم بدونم اگه زخم رحم گرفته باشم مگه تو سونو یا تست مشخص نمیشه؟ 

فک کنم بامعاینه مشخص شه مگه معاینه نکرد؟

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم این ماه 15 روزپریم جلوافتادولی زیادخونریزی ندارم الانم لکه دارم نمیدونمم چیه فقط توازکجاشک کردی زخم رحم داری؟

خدایاشکررررت خداعیدفطر بهترین عیدی رودادمن پارسال یه بارداری خارج ازرحمی داشتم وخداروشکرامسال یه بارداری سالم دارم خاله های عزیزمیشه برای تودلیم دعاکنیدسالم بیادبغلم اگه میشه برای منتظرانی نی هم ویژه دعاکنید                                        🌹الهم صلی علی محمدوآل محمد🌹
منم این ماه 15 روزپریم جلوافتادولی زیادخونریزی ندارم الانم لکه دارم نمیدونمم چیه فقط توازکجاشک کردی ...

من 8ماهه پدرم در اومده اصلا روز پریودو غیراز پریودم معلوم نیست جدیدن خونریزیام سنگین تر شده چن بار اورژانسی بستری شدم گفتن مشکلت زنانه نیست نمیدونم دیگه چه خاکی بسرم بریزم

من 8ماهه پدرم در اومده اصلا روز پریودو غیراز پریودم معلوم نیست جدیدن خونریزیام سنگین تر شده چن بار ا ...

وای یعنی مدام بکوب پریودی؟خوب اینجوری که خدایی نکرده کم خونی میگیری؟

آهاراستی من هرموقع بدنم ضعیف شه خونریزیم زیادمیشه یازودزودپری میشم یه بارم خواهرم اینجوری شده بودمویزبدون هسته هست وشره انگورخوردخوب شد شماهم شایدضعیف شدید

خدایاشکررررت خداعیدفطر بهترین عیدی رودادمن پارسال یه بارداری خارج ازرحمی داشتم وخداروشکرامسال یه بارداری سالم دارم خاله های عزیزمیشه برای تودلیم دعاکنیدسالم بیادبغلم اگه میشه برای منتظرانی نی هم ویژه دعاکنید                                        🌹الهم صلی علی محمدوآل محمد🌹
وای یعنی مدام بکوب پریودی؟خوب اینجوری که خدایی نکرده کم خونی میگیری؟ آهاراستی من هرموقع بدنم ضعیف ش ...

اره منم دکتر برام تقویتی نوشته همیشه در گیر پریود و خونریزی ام یه مدت بخاطر کیست دارو گیاهی خوردم کیستم رفع شد میگم شاید بخاطر دارو گیاهی باشه خونریزیم

اره منم دکتر برام تقویتی نوشته همیشه در گیر پریود و خونریزی ام یه مدت بخاطر کیست دارو گیاهی خوردم کی ...

وای پس بخاطرهمون داروهیچ داروگیاهی نخورمیدونی یه بلایی سرآدم میاره که نگویدفه آدمونفله میکنه ازبس قویه