2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

موها نرم در میاد

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

نرم در میاد دیر در میاد کم در میاد

جدی ؟وقت گیره ولی .اینطورنیست؟

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

بارها اول که میزنی موها ضخیم در میاد و زیاد چون سموم بدن رو به همراه مو دفع میکنه

اما وقتی استمرار ببخشی و چندین بار بزنی ،موهات بمرور کم میشه و منافذ پوستت کوچک تر میشه

نازک میشه موها و موهارو مشکی نمیکنه پوست هم نرم میکنه و از تیرگی جلوگیری میکند 

با اب گرم قاطیش کنی تا شبیه خمیر بشه بزاری رو اون ناحیه و ۵ دقیقه باید بزاری بمونه و آب کشی کنی

نوره زرنیخ دار عالیه.سموم بدن خارج میشه

چند بار اول ممکنه جوش بزنی ولی به مرور خوب میشه

نه پنج دقه ..شیوه کردن هم وقت گیره خیلی هم خاصیت داره سرچ کن ..فقطچهارشنبه ها نزد

چهارشنبه ها نزنم ؟چرا .نه شیو خیلی سریعه به نظرم 

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است