2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نگیر اینها عقلشون کمه واقعا ،برو توبه جادوگر سودانی و جادوگر یمنی رو تو آپارات یا یوتیوب ببین ، جادو ...

یکی بهم گفت طلسم قبرستونی داری گفت یکی طلسمت کرده. میگم بگیرم ک اون باطل بشه ولی دو دلم میترسم 

یکی. گفت طلسم قبرستونی داری باید برات دعا بنویسم موندم. چیکار کنم چند تا نشونهٔ درست هم داد شما اطلا ...

نه عزیزم من توی این وادیا نبودم. من فقط از نادونیه نوجوانی فکر داشتن موکل بودم که حماقت محض بود و عمرمو تباه کرد.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بدبخت نکن خودتو. توی دوران نوجوانی با یه کتاب پی دی اف طلسمات افتادم توی وادیش دهنم رسما سرویس شد. ه ...

حالا اورده و سودی ام برات داشت ؟ خبر از اینده و راز ها و پول و اینا میداد بهت مثلاکجا سرمابه گذاری کنی چی بخری ک پولدارشی؟

دقیقا من اعاب و روان و جوونیمو پاش دادم. بهترین سالای عمرم رو با وحشت و مشکلاتی که به هیچکس نمیشه گف ...

میفهمم عزیزم بازم توکلت به خدا باشه توبه کن صدقه و نذر بده به نیازمند. خدا بخشنده و مهربونِ همه‌ی بنده‌هاشو میبخشه

یکی. گفت طلسم قبرستونی داری باید برات دعا بنویسم موندم. چیکار کنم چند تا نشونهٔ درست هم داد شما اطلا ...

اینها رو توسط موکل از قرین تو پرسیده پس گوش نکن به حرفشون ، هر انسانی که به دنیا میاد یک همزاد داره بهش میگن قرین که در واقع کپی از تو هست 

یکی بهم گفت طلسم قبرستونی داری گفت یکی طلسمت کرده. میگم بگیرم ک اون باطل بشه ولی دو دلم میترسم

حرز امام جواد و حرز ابی دجانه بگیر برای خودت و تا ۴۰ روز هر روز بقره گوش کن یا بخون.

هر روز هم زیارت عاشورا بخون که خودش قوی ترین باطل سحره. اما سمت دعا نویس و اینا نرو.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

جن و شيطان مكه ميتونن كسيو بكشن؟ من فكر ميكردم نهايت بترسونن

اره کاملا درست میگه میتونن چون خودشون دعوت کردن اون جن رو به زندگیشون . هرچی دعانویس دیدم یا بچشون مشکلات کروموزومی پیدا کرده یااگر سالم بودن چند طلاقه و اعدامی شدن 

نه میکشن اگر وارد حریمشون بشی و از قدرتشون استفاده کنی و بهشون رو دست بزنی ، انسان رو نابود میکنن

یه خانومه تجربه ی خیلی عجیب و جالبی از کمکشون تو سایت تعریف میکرد البته موکل نداشت اون خانوم . اگه هستی تعریف کنم