2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انجام نده اگر وارد این مباحث بشی خیلی اذیت میشی بخصوص روحیه لطیف داشته باش

احساس تنهایی و درد زیاد آدمو وادار به هر کاری میکنه

ما با حقیقت تصادف کردیم،رویاهامون مرد.

اولا بی نهایت خطرناک کاری که میکنی دوما تا آخر عمرت نمیتونی ازدواج کنی سوما کسانی که اینکارو میکنن نسلشون از بین میره. گره های مالی متعدد و مریضی ، هزار و یه جور گرفتاری میاره

شرایطش تو گوگل هست

بدبخت نکن خودتو. توی دوران نوجوانی با یه کتاب پی دی اف طلسمات افتادم توی وادیش دهنم رسما سرویس شد. هنوزم عوارضش باهامه.

رسما دیوونم کردن نه خواب داشتم نه آرامش توی بیداری. رسما زندگیم جهنم بود تا بعد ده دوازده سال با بدبختی و هزار ترفند از شرش خلاص شدم.

می گفت تو خودت پامو به زندگیت وا کردی. اومدنم با تو بود اما رفتنم دیگه با تو نیست. هنوزم یادم میته حالم خراب میشه.

خواهرانه میگم زندگیتو آلوده به این لجن نکن که تهش سیاهیه مطلقه.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

گاهی تو چاله‌ای اما به سمت چاه حرکت می‌کنی مواظب باش درد و اذیت ها تو ریشه‌ای با اصول درست حل کن

بخدا به آخر رسیدم احساس میکنم هیچ  آینده ای ندارم نشخوار ذهني ولم نیمکنه

وگرنه اینقدرم خل نیستم والا

ما با حقیقت تصادف کردیم،رویاهامون مرد.

من میخوام دعا بگیرم ولی میترسم.

نگیر اینها عقلشون کمه واقعا ،برو توبه جادوگر سودانی و جادوگر یمنی رو تو آپارات یا یوتیوب ببین ، جادوگر یمنی بعداز اینکه توبه کرد شیاطین دو تا پسرش و زنش رو کشتن حتی به جنین تو شکم زنش هم رحم نکردن اینها فکر کردن جن مفت و مجانی میاد به اینها خدمات میرسونه ، تو قرآن هست جن ها به حرف حضرت سلیمان گوش نمیکردن مگر اینکه اونها رو با شکنجه و درد مجبور به انجام کار میکرد یعنی حتی اگر حضرت سلیمان هم باشی جن ها با اختیار خودشون به حرف تو گوش نمیکنن

اولا بی نهایت خطرناک کاری که میکنی دوما تا آخر عمرت نمیتونی ازدواج کنی سوما کسانی که اینکارو میکنن ن ...

دقیقا من اعاب و روان و جوونیمو پاش دادم. بهترین سالای عمرم رو با وحشت و مشکلاتی که به هیچکس نمیشه گفت چون فکر می کنن دیوونه ای گذروندم. دیگه هم نتونستم بچه دار بشم که نمیدونم به اون ربط داره یا نه.

سنگینی ای به زندگیت میندازه که روزی صد بار مرگتو از خدا می خوای

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بدبخت نکن خودتو. توی دوران نوجوانی با یه کتاب پی دی اف طلسمات افتادم توی وادیش دهنم رسما سرویس شد. ه ...

یکی. گفت طلسم قبرستونی داری باید برات دعا بنویسم 

موندم. چیکار کنم چند تا نشونهٔ درست هم داد 

شما اطلاعی داری از این چیزا؟