2777
2789

داداشم ی زندگی معقول داشت 

کلی سختی کشیده بود و اول زندگی بچه شو بر اثر بیماری از دست دادن 

تازه ی خونه خریده بودن دو سه سالی میشد 

ماشین معقول شغلی ک توش درآمد داشت(بعد عوض کردن کلی شغل )

الان دارن طلاق میگیرن 

خیلی هم معقول منطقی نه جنگی نه دعوایی نه کشمکشی 

مخفیانه زنداداشم یکم از وسایل خونه زندگی و برده بقیه شو هم داداشم ب میل خودش فرستاد براش و چندین ماهه ابدا خبر نداشتیم این اتفاق بینشون افتاده 

حتی تو مهمونی های فامیلی هم شرکت میکردن  و عادی بودن 

الان تصمیم جدی هر دو طلاق هست 

باهاشون حرف می‌زنیم هیچ گله و شکایتی نیست 

فقط زنداداشم میگه قدرمو ندوست دیگه نمیتونم تحمل کنم تنهایی راحترم 

بعد۱۵سال زندگی مشترک 

خیلی ناراحتم غم عین غبار پاشیده شده همه جای زندگیمون 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخه چرا؟یعنی همینطور یکدفعه؟آخه یه سال دو سالم نبوده پانزده سال بوده

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

والا مام غمگین شدیم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
چرا حسم میگه خیانته

نه ابدا اهل این کارا نیست 

حتی رفتیم با زنداداشم حرف زدیم هیچی نگفت 

از تنهایی و افسردگی ممتدش گفت ک دیگه داداشم توجه خاصی نمیکنه بهش 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

دقیقا زندگی من

مهمونیا شرکت کردیم همین چند روز پیش ختم نزدیکانش بود رفتم

ولی خبر نداشتن جلسه چهارم مشاوره طلاق هم رفتم 

بعضی وقتا نمیشه ک نمیشه 

🥲

خدایا ب دلامون آرامش بده