2777
2789
عنوان

کسایی ک سقط کردن بیان

164 بازدید | 29 پست

23 مهر سقط و خونریزی داشتم 2 هفته طول کشید و تمام شد دکتر گفت بقایا خیلی ریز با پریودی خارج میشه ی هفته پاک بودم 17 ابان دوباره خونریزی کردم 7 روز و فکر می‌کنم پریود شدم خواستم برم سونو ک 28 ابان باز خونریزی دارم اندازش مثل پریودی هست اما خونی ک میاد کاملا سیاهه رنگ چادر سیاه کسی میدونه علت چیه و تا کی خونریزی دارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چند هفته بودی؟ 

😉😁الانو نبین نصف دنیا به خط شدن که ایران با آمریکا مذاکره کنه .مدتی نه چندان دور ، قدرت های جهان بدون هماهنگی شاه میومدن تو کشور اشغال شدمون جلسه میذاشتن و خود شاه تو  تهران میرفت خدمتشون و درد اینجاس که رزولت ، رییس جمهور آمریکا حتی بهش اجازه ملاقاتم نداد.حالا تو اینستا بهشون میگن خاندان ایران ساز پهلوی😂ععییییی خدا😣😣😣

عزیزم خون تو رحمع ک مونده بقایا هم داری مهم نیست تو پریودی ها بعدی میاد میره اصلن اثلن مشکلی نیست

همون موقع سقط چندتا لخته اومد و رفت پریودی اول خون قرمز بود الان نمیدونم چرا سیاهه