2777
2789
عنوان

یا زهرا

57 بازدید | 10 پست

من مثل بقیه بلد نیستم که خاص صداتون کنم 

تا الان هم فرزندانتون رو خیلی صدا زدم، ازشون خواستم که از خدا بخواهند بهم بدن اون چیزی که تو دلمه 

ولی صدای همه رو شنیدن، صدای همه الا من... 

نمیدونم شاید من بیش از اندازه گناهکارم که روشون رو کامل از من برداشتن 

اما الان دیدم خیلیا تاپیک زدن تو این شبی و صدات میزنن، خیلیا ازت حاجت گرفتن و نذر کردن 

منم ازت میخوام به برکت اسم و عظمتتون دست منم بگیرید 🥲

خیلی خستمه، از همه کس و همه چیز 

پشت سر هم بد میارم، میشکنم و شکست میخورم 

از خدا بخواه زود حالم خوب بشه و برسم به چیزی که باید، برسم به حقم به این زودیا ان شالله

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

من نذر کرده بودم که فردا ادا کنم 

امشب جواب رد گرفتم و تمام شد 

انقدر دلم پر و سنگینه عالم ریخت رو سرم انشالله شما حاجت بگیرید

آرزوم اینه استاد دانشگاه شم یه صلوات بفرست به آرزوم برسم🥹

من نذر کرده بودم که فردا ادا کنم امشب جواب رد گرفتم و تمام شد انقدر دلم پر و سنگینه عالم ریخت رو سرم ...

عزیزمم، میتونم حالت رو کامل درک کنم 

چندین بار این موقعیت واسم پیش اومده 

نمیدونم که حاجتت چی بوده ولی بیا دلمون به این خوش باشه که شاید الان وقتش نبوده، به همین زودی وقت بهترش میشه

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمم، میتونم حالت رو کامل درک کنم چندین بار این موقعیت واسم پیش اومده نمیدونم که حاجتت چی بوده ولی ...

انشالله 

میشه دزد و دل کنم باهاتون؟

لطفااا با دلت ک شاد شده برای منم دعا کن خیلی گرفتارم

عزییزم حاجت نگرفتم ، جواب منفی از طرف امشب گرفتم 

ولی چشم برات دعا میکنم

اره حتما چرا که نه

ممنونم خیلی حالم بده امشب . ب کسی از اشنا ها نمیتونم بگم

این حاجت چند سالم بود ، بار اول که حاجت نگرفتم بعدش خیلی به گناه افتادم و با همون وضع گناه گره از کارم باز شد ولی باز خراب شد ، دوباره که خراب شد من آدم نشدم و باز کلی گناه کردم و از خدا غافل شدم حالا بعد ۳ سال داشت از ماه پیش درست میشد اوضاع دوباره که باز خراب شد 

بخودم میگم اینبار دیگه گناه نکنم کفر نگم بخدا پشت نکنم چه بخاد درست بشه چه نشه

خدا چند بار بهم فرصت داد من همش خریت کردم حالا هم همه چی خراب شد ، گناه های قبلم رو شد آبروم رفت و حاجتمم پوچ شد 

بخودم میگم اینبار دیگه پاک زندگی کنم شاید یه درصد آبروی رفتم برگشت خدا باز بهم لطف کرد راه بروم باز شد 

فقط میخام خدا صبرم بده 😔😔😔

ممنونم خیلی حالم بده امشب . ب کسی از اشنا ها نمیتونم بگماین حاجت چند سالم بود ، بار اول که حاجت نگرف ...

عزیزم همین که الان ی حس پشیمونی، عذاب وجدان داری و دوست داری برگردی به مسیر درست یعنی هنوز خدا داره نگاهت میکنه و حواسش بهت هست 

همه ی ما تو زندگیمون گناهکاریم و خطاهایی داشتیم حالا یکی بزرگ یکی کوچک 

ولی ما توبه می کنیم تلاشمون رو می کنیم دوباره به گناه نیفتیم و از خدا میخوایم کمکمون کنه 

مطمئنا شما شرایط خیلی سختی رو گذروندی، اینکه چندین سال هم درگیر ماجرا هستی قضیه رو سخت تر میکنه اما وقتی هنوز داری نفس میکشی یعنی هنوز فرصت توبه و برگشت به آغوش خدا رو داری 

تاپیک آخرم رو خوندی، میدونی منم الان چقدر غمگینم ولی امیدم به اینه که شاید خدا واسمون ی چیز بهتر چیده باشه... 

عزیزم همین که الان ی حس پشیمونی، عذاب وجدان داری و دوست داری برگردی به مسیر درست یعنی هنوز خدا داره ...

ممنون از کلام قشنگت ❤️❤️❤️❤️