دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
فرق نداره هرمدل قرص جلوگیری بهت میسازه استفاده کن.بعضیا ال دی هم میسازه بهشون یا یعضیا فقط خارجی میگیرن.مارولینم جز ایرانی های خوبه
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
فرق نداره هرمدل قرص جلوگیری بهت میسازه استفاده کن.بعضیا ال دی هم میسازه بهشون یا یعضیا فقط خار ...
قبلا اچ دی میخوردم و انگاری تاثیری نداشته
ازدواج کردم میخوام باردارشم خونریزی غیرطبیعی داشتم رفتم دکتر و سونو گفت اینو بخورم
بنظرت چکار کنم
خسته شدم هردکتری یه چیزمیگه قبلی بهم متفورمین و کلومیفن داد این یکی اینو
موندم چکارکنم
فعلا بخور ی سه ورق تا مرتب پریود شی هر ماهم برو ببین تخمکات چطوره.کلانم کسایی ک تنبلی دارن متفورمین میدن تا چربی دور تخمدانشون کمتر بشه اگه چاق باشن بهشون میگن ک لاغر کنن.کلومیفنم ک کلا واس افزایش تخمکه
فعلا بخور ی سه ورق تا مرتب پریود شی هر ماهم برو ببین تخمکات چطوره.کلانم کسایی ک تنبلی دارن متفورمین ...
ممنون شما اطلاعات خوبی دارید
پس بخورم
دکترمم دقیقا گفت سه دوره بخور بعد سونو بده اگر کیست هات رفع شد بعد برای بارداری اقدام کن