2777
2789
عنوان

بیاید

82 بازدید | 18 پست

سلام.سنم رو نمیگم چون مهم نیست.یک دختر هست روسریش عقبه و زیاد جالب نیست.با دوستاش از جلوی من که مذهبی ام رد شد بعد دوستاش بلند گفتن ستایش عروس بشه صلوات.بعد رد شدن.هی هم برمیگشت.دختره نهم هست.

خب الان ما چیکار میتونیم بکنیم ؟

دختر بچه ها از این شوخی ها توی راه مدرسه زیاد انجام میدن شما نگاهت سفت بچسبون به زمین

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست میگه چشمات کباب بود من لر بی دفاع 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره بردش خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره من جون میدم برای این تیم🐳 ما دهه هشتادیا نسل جززززغاله ایم نه ؟ گرونی و تحریم دیدیم ، کرونا رو دیدیم ، زلزله و قحطی دیدیم ، حرومزاده ی خوک صفتی مثل ترامپ دو قطبی دیدیم ولللی بازم زنده ایم خداوندم که قربونش برم جهنم شو این دنیا کشیدیم حداقل اونور برامون کد تخفیف ویژه بزنه بندازه تو یکی از طبقه های بهشت

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز