2777
2789
عنوان

واقعا چرا!!؟؟؟؟

231 بازدید | 28 پست

واسم سواله

نمیدونم چرا از سر بیکاریه که واسه کوچیکترین مشکل همسرمون تاپیک میزنیم‌وبعضی از افراد هم که اینقدر با ادب ومتمدنن که شوهر طرف وبه بار فحش میبندن

نمیگم‌من مشکل ندارم هرکسی بگه نداره دروغ میگه

ولی واقعا خیلی زشته واسه هر اشتباه وچپ وراست رفتن شوهرمون تاپیک میزنیم!!!

اخه به نتیجه هم نمیرسیم که

مثلا ما زن هستیم وتربیت بچه هامون دستمونه 

اونوقت نتونیم از پس ساده ترین مشکلات بربیایم

قصد بی احترامی ندارم

حالا درباره مشکلات اساسی باشه وکسی تاپیک بزنه جالبه که کسی داخلش نمیره جز دوسه تا کاربر

مقصر خودمونم هستیم که دامن میزنیم

درشهرماطوفانی بپاست چادرت را محکمتر بگیر

بسیار صحیح فرمودین

مشکل جامعه ی ما اینه کلا عزیزدل

و خب اصلاح نمیشود با عده ی معدودی امثال من و شما ...

خانوما لطفا برا موفقیت و عاقبت به خیر شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید، با دعاهای خوب شماست که روز بروز پیشرفت میکنم.ممنونم💛🧡❤

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

الله و اکبر،،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

باریکلا شعبون کد خدا باریکلا   

درست گفتی عجقمممم😘😘😘

ولی نمیدونم چرا این شعر یادم اومد نوشتم پوزش  

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

واسم سواله که ناراحت نمیشن که یه ادم غریبه به شوهرشون توهین میکنه

من خودم اجازه بی احترامی به همسرمو به هیچ‌کس نمیدم واسه همین‌وقتی کسی توهین میکنه‌منتظرم ببینم‌جواب میده استارتر میبینم نه انگار نه انگار

اجازه ؟ 

شوهرم  جدیدا همش زیرشلواری میپوشه   

بنظرتون چشه؟ مشکوکه ؟ مشکوک شم؟(الکی)

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

اونوقت ماها اگه خواهرشوهر که اشناس چپ نگاهمون کنه میخوایم شوهرمون تیکه پارش کنه ولی واسشون مهم نیست که غریبه ها توهین کنن بشوهرش

اجازه ؟  شوهرم  جدیدا همش زیرشلواری میپوشه     بنظرتون چشه؟ مشکوکه ؟ مشکوک شم ...

فقط طلاق😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

نى نى سايت بدترين جاييكه كه ميشه واسه نظر گرفتن استفاده كرد

من يه مدت خيلى اينجا تاپيك ميزدم نزديك بود زندگيمو تحت تاثير حرفا و نظرات اينجا خراب كنم چون اينجا كسى تخصص خاصى نداره مث خود من😐

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...
پس شما هم جزو معدودين هستيد 😁😅😅

بنده هیچ ادعایی ندارم

خانوما لطفا برا موفقیت و عاقبت به خیر شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید، با دعاهای خوب شماست که روز بروز پیشرفت میکنم.ممنونم💛🧡❤