یه سوالی داشتم خواستم بگم مردای مشهدی من تو فامیل زیاد دیدم خیلی رو زنشون حساسن دوسش دارن عاشقشن مثلاً همه کاری براشون میکنن میخوام بدونم میشه چند تا شما اگه میدونین چند تا مثال بزنین مردای مشهدی چه جورین
همه جا خوب و بد داره ب مرد مشهدی و مرد فلانجا و بیسارجا نیس
اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
مشهدی نیستم اما مردای خاندان ما قدرت طلب کنترلگر تنبل دست و دلباز و مهربون غرغرو ولخرج هستند
لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا
راضیم ،ولی حواست باشه آدم هیز و زبون باز بینشون خیلی زیاده، بیشتر از جاهای دیگه
کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
کنترل گر از این لحاظ که حواس شون به همه چیز هست و باید بهشون بگی که فلانی من دارم این کار انجام میدم میخوام برم فلان جا میخوام با این برم بیرون
لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
شوهر خواهر شوهر من خوب نیست ، همسایمون هم خو دشون مشهدین نه خودش نه جاری هاش راضی نیستن ،البته بد اخلاق نیستن خسیس هستن زن دوست نیستن ، کلا به زن اهمیت نمی دن ، خواهر شوهرم خودش خرج خورش می ده خرج شوهر پروش رو هم می ده 🧐