2777
2789

میده انشالله برات دعا میکنم گل

بعداً ؟ بعداً وجود نداره ، بعداً روز شب میشه، بعداً چای سرد میشه، بعداً علاقه از بین میره، بعداً آدمیزاد پیر میشه ، بعداً زندگی تموم میشه، بعداً شما میمونید و یه دنیا حسرت‌....اقای بیشعور درخواست نده تا فردا هم بخای درخواست بدی قبول نمیشه درخواست ندهههههه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تابحال شده نذری کنید حاجت روا شینن

زیارت عاشورا بخون تقدیم کن به روح پاک شهدا انشاالله حاجت روابشین

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

نذر کن خدا بهت نی نی بده، اونو اهل بیتی بزرگ کنی، یاور امام زمان باشه ان شالله،  نذر کن خدا بهت یه سرباز امام زمان هدیه بده، ان شالله سال دیگه این موقع فاطمیه نی نی به بغلی ، یه نی نی سالم و صالح 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
خدا هر چه زودتر دامنتون رو سبز کنه من شرایطم تا حدودی مثل شماست امشب خیلی ناراحت هست

شمام بچتون رو نذر حضرت زهرا کنید خدا دست خالی برتون نمیگردونه، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
شمام بچتون رو نذر حضرت زهرا کنید خدا دست خالی برتون نمیگردونه،

برعکس بچه دومی که قاردار قودم تو دهه فاطمیه پارسال فهمیدم حاملم نذر اسم فاطمه کردم ولی اونم مشکل داشت