2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه قاشق ارد برنجو با یه لیوان شیر حل کن بزار رو گاز مرتب هم بزن تا سف شه 

بعدم اگه خپاستی یه پر کوچیک شکر بزن که مزه داشته باشه و بزار سرد شه بده بچه 

اگه بتونی بادام اسیابم بریزی که عالیه

خدايا آن ده ,كه آن به

فرنی 

اين مقدار براى چهار نفر بسه؛

آرد برنج سه قاشق سرپر، شير سه ليوان، شكر ٦ قاشق غذاخورى، آب نصف استكان، گلاب ٢ قاشق غذاخورى، كره ٢٥ گرم.

اول آرد و شير و آب و تو قابلمه باهم قاطى كنيد و قابلمه رو بذارين رو حرارت و ٥ دقيقه هم بزنيد تا كمى غليظ بشه بعد از رو حرارت برداريد و شكر و گلاب و كره رو بريزيد و دوباره رو حرارت بذاريد و ده دقيقه مدام هم بزنيد تا فرنى غليظ بشه. بعد فورا تو كاسه بريزيد تا خنك بشه.

به همين آسونى😉

برنجو بشور خیس کن چندساعتی بزارکاملا خشک بشه آسیاب کن تا پودر بشه .اگه دفعه اوله میخوره در حد یک قاشق غذا خوری از آردی رو که درست کردی با یکم آب بزار بپزه.وقتی غلیظ شد و کمی خنک شد میتونی شیر خودت یا شیر خشک بریزی با یکم شکر .اگه خاستی شیر گاو بریزی مون اول به جای آب با شیر آرد برنجو بپز.

یه نفس بیشتر فاصلمون نیست ........

بله عزیزم پنج ماه و نیم

اگر اولین باره آرد برنجو با کمی آب بذار بپزه. بعد که از رو گاز برداشتی شیر خودت رو بهش اضافه کن. از شکر قهوه ای استفاده کنی بهتره. اونو هم بعد از برداشتن از روی گاز کمی بهش اضافه کن.

فقط همین اونوقت فرنی میشه،چرا شکر قهوه ای

چون شکر قهوه ای بی ضرره. اگر بتونی از اون استفاده کنی بهتره.و هم اینکه آرد برنج شکمو سفت میکنه ولی شکر قهوه ای شل کننده ست.

یه وقت کوچولوت یبوست نگیره.