2777
2789
عنوان

شکایت

65 بازدید | 3 پست

یکی مزاحم دختر دوستم شده بود با یک اکانت بش و دادیم گفتیم جلو پسرتونو بگیرید بی احترامی و تهدید و قوسی هم در کار نبوده الان مادرش پیش دوستم گفته میخایم پیگیری کنیم از طریق پلیس فتا پیداش کنیم بنظرتون میتونن کاری کنم آخه نه بی احترامی ن فروشی نه تهدیدی فقط گفتیم جلوشو بگیرید کم دخترا رو اذیت کنه بعدم پیجو پاک کردم 

تو بگو باشه عزیزم برید شکایت کنید ما هم وکیل داریم میتونی پرونده تشکیل بده دادگاه و داستان دوست دارید و بلاک کنید 

ما هم مدارک داریم پسرتون مزاحم دخترم شده 

وقتی بترسی اونا هم سواری میگیرن عزیزم 

تو بگو باشه عزیزم برید شکایت کنید ما هم وکیل داریم میتونی پرونده تشکیل بده دادگاه و داستان دوست داری ...

بنظرتون پلیس همچین چیزی و پیگیری می‌کنه یا میخاد یه دستی بزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرتون پلیس همچین چیزی و پیگیری می‌کنه یا میخاد یه دستی بزنه

چرا انقدر بزرگش کردین انقدر دعوا و درگیری بدتر از اینا اتفاق میوفته پلیس پیگیر هم نمیشه 

ما یه همسایه داشتیم شهرمون دانشجو دولتی پذیر خیلیی

همسایه نمیزاشت دانشجو دختره بره داخل اجاره کرده بود دختره 

دختره جیغ می‌زد عربده کشی میکرد ما هم زنگ زدیم مامور آخرش نیومد 

شما فقط باید بلاک کنید و اینکه ثنا عدل ایران پلیس +۱۰ حتما باید ثبت نام کنید 

هیچ غلطی هم نمیتونن کنن باید بره پرونده تشکیل بده بعدشم باید پول بده تا پرونده جریان داشته باشه

هی خواهر من خودم بدتر از اینا سر من و شوهرم اومده اینا چیزی نیست خداروشکر کن درگیر طلاق و پولت کسی نخورده 

وقتی نترس باشی اونا هم هیج غلطی نمیتونن کنن 

چه ربطی به پلیس داره