2777
2789

بنطرم من کلن دست بلند کردن سر زن در هر حالتی اشتباس..حتی اگه فحش داد مرد نباید سرش دست بلند کنه..داداشم پارسال رفته بود ساندویچ بخره فروشنده یک زن ۴۰ساله بود داداشمم ۳۵سالشه..بعد که ساندویچ رو گرفت موقعی که خواست بخوره دید فلافلها کاملن سوخته سوخته بودن و به خانم فروشنده گفت این فلافلها سوختن و خانمه بدون هیچ جمله یی دوتا سیلی محکم کوبوند توی صورت داداشم چندتا فحشم داد..خانمه هم هیکلی و بلند قد...اقا داداشم هیچ واکنشی نشون نداد و امد خونه و از طریق واسطه با همسرش صحبت کردیم و همسرشم خیلی عذر خواهی کرد و امدن منزل ما و گفت خانمم مشکل اعصاب داره..تازه کلی هم شاهد داشتیم که گفتن شکایت کنید ما میایم رضایت میدیم مغازه ی این خانم رو ببندین ولی دلمون راضی تشد چون نان آور خانواده بود.

یا خودم چند روز پیش سر یک موضوع بی اهمیت ۲۰تا ۳۰ تا سیلی زدم به صورت شوهرم با دوتا دستام صورتشو جرررر دادم موهاشو کشیدم ولی شوهرم هیچ عکس العملی نشون نداد و کفت بزن...بعدم که اروم شدم رفت بیرون از خونه یک ساعت بعد برگشت تا اروم بشم....مرد واقعی مردیه که مادرش درست تربیتش کرده..و احترام برای زن قائل است...

با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خواهشاً یه زن واقعی باش به همسرت احترام بذار دیگه سی چهل تا سیلی نزن بهش یه روز بدحوری تلافی میکنه

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

کاری به هیچیش ندارم نه زنش نه مردش

اینکه وحشی گری یه پسر ۱۹ ساله برای یه عده انقدر عادیه ترسناکه

یه عده ای که خیر سرشون مادر ۱۹ ساله های بعدی هستن

چه وحشیایی اینا تحویل جامعه بدن...

خدایی ۲۰۳۰سیلی رو دگه اشتباه کردی زدی

اره بخدا خیلی زدم توی صورتش..هیچ عکس الهملی نداشت تازه شوهرم ورزشکاره ..میتونست با دوتا انگشت قفلم کنه

کاری به هیچیش ندارم نه زنش نه مردشاینکه وحشی گری یه پسر ۱۹ ساله برای یه عده انقدر عادیه ترسناکهیه عد ...

خیلی غم انگیره ..این پسر فردا میخاد الگو باشه ...

خواهشاً یه زن واقعی باش به همسرت احترام بذار دیگه سی چهل تا سیلی نزن بهش یه روز بدحوری تلافی میکنه

ببین ما ده ساله داریم زندگی میکنیم اسم همدیگه رو بدون پسوند خانم و اقا نمیگیم..اون لحظه تنها بودیم...و دلم میخاست خودمو خالی کنم ..واس هرکسی ممکنه پیش بیاد

اره بخدا خیلی زدم توی صورتش..هیچ عکس الهملی نداشت تازه شوهرم ورزشکاره ..میتونست با دوتا انگشت قفلم ک ...

😬😬😬

آفرین ب همسرت

مرد هست

زنده باشه

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!