2777
2789
عنوان

حقوقی ها کسی نیست😔

56 بازدید | 6 پست

سلام من برای اولین بار تحقیق باید تحویل بدم نمیدونم لازمه که تو تحقیق بسم الله الرحمن الرحیم باشه یا نه؟مقدمه بدنه،نتیجه چطور؟ذکر منبع کنم یانه؟

میخوام تحقیق بدون ایرادی تحویل استاد بدم استاد هم از اوناست که انتظار داره از شکم مادر همه چیز بلد باشی امروز هم به کتابهام گیر داد چون مثل بقیه توش ننوشتم.

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صفحه اول بسم الله..

صفحه دوم نام نام خانوادگی و موضوع تحقیق و سال تحقیق..

صفحه سوم مقدمه..

صفحات بقیه متن تحقیق..

صفحه اخر منابع...

حالا این وسط پیوست هم هس ک نمیدونم کدوم قسمت باید نوشته بشه

صفحه اول بسم الله..صفحه دوم نام نام خانوادگی و موضوع تحقیق و سال تحقیق..صفحه سوم مقدمه..صفحات بقیه م ...

مرسی😘😘

برام دعا کن استاده از اون سخت گیر هاست

مرسی😘😘برام دعا کن استاده از اون سخت گیر هاست

کلا اساتید حقوق سختگیرن.. ما برای یک منبع جزا.. 7 تا کتاب میخوندیم...7 تا منابع رو باهم معرفی کرده بود ک باید بخونید.. هیچ کدومشم جزوه نمیدادن هر یک کتاب حداقل 3 تا منابع داشت.. ولی ب درد آدم میخوره هر چقدر بلد باشی بیشترم ب دردت میخوره

کلا اساتید حقوق سختگیرن.. ما برای یک منبع جزا.. 7 تا کتاب میخوندیم...7 تا منابع رو باهم معرفی کرده ب ...

والا این استاد سختگیره بقیشون اینطور نیستن برای ما

فکر کن جلسه اول گفت فعل و ترک فعل توضیح بدید من چیزی که عامیانه بلد بودم و گفتم گفت خانم حقوقی بگو امروز هم کتابچه و کتاب منبع رو باز کرده میگه چقدر نو و تمیزه من نمیتونم تو این مطلب پیدا کنم حتما باید شلوغ باشه

بخدا از دستش عصبیم توکه فعل و ترک فعل درس ندادی من از کجا حقوقیش بلد باشم بعدم تمرکز من رو کتاب های خط نخورده و ننوشته هست چرا اینجور میگی بماند دیگه گفت امتحان بعد گفت نه تحقیق بیارید تا الان پاش بودم که تونستم نصفش کنم بقیش چشمم نزاشت گذاشتمش کنار