چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره
گفتن كه اول لنز رو شستوشو بدم بعد بزارم تو مايع لنز
نه عزیزم رسوب میکنه بعد رو قرنیت خط و خش میندازه اتفاقی که برای من افتاد
چون من چندین ساله صبح تا شب لنز استفاده میکنم دیگه قلق همه چیش دستمه و تجربه دارم
بزار تو مایع لنزی که هم نگه دارنده باشه هم پاک کننده مثل رنیو و بقیه مارکای معروف
احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره
لنز چه مارکی استفاده میکنید هزینش چنده گذاشتن و برداشتنش سخته ؟
من ماکسیما یا الکان میزنم
لتزام طبیه برام ۳۵۰ تا ۴۰۰ درمیاد
بدون شمارش ارزونه ۸۰ ۹۰ تومنه
خیلیم راحته کاری نداره