2777
2789
عنوان

شوهرم ماشین خریده خیلی ناراحتم 😭

182 بازدید | 13 پست

ما عقدیم شوهرم حدود ۵۰۰تومن پول داشت پس انداز البته با هزار تا قرض شریک با بابا و داداشش ولی همه زحمت ها شوهر من می‌کشه الان پدر شوهرم یک مدته مریضه اصلا کار نکرده خرج خونه هم گردن شوهر منه دیگه البته داداش هاش کمکش میدن ولی اندازه شوهرم کار نمیکنن بعد وام ازدواجمونمم دادن اونم گذاشت رو اون پس اندازش که باهاش یه وام بگیره الان حدود ۸۰۰تومن داده یه نیستان آخرشم همه می‌شینن پشت اون ماشین حتی یک پژو هم داریم اونم همیشه دست این و اونه همه چیشون شریک خیلی ناراحتم بعد قول طلا ب من داده بود الان میگه این پولی که مال وام میخا وسیله ها بخرم ازش.   نهایت فک کنم ۱۰۰تومن بمونه دیگه من خودمم می‌دونم بدش ی تیکه کوچیک طلا دلداریم بدین ممکن سکته کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قهر کامل تا یمدت اما اگ بعد عروسیتون قرار باشه مالک شما باشین خوب ول کن

حتی به اسم شوهرم هم باشه مهم اینه کی استفاده می‌کنه الان پژو به اسم شوهرم خیلی وقتا این سرما با موتور میاد دنبالم خب اگه مال شوهرمه چرا با موتور من برم بیرون

بدم میاد از این عروسایی که نیامده تو همه چیز دخالت می‌کنن به تو چه که با پدرش برادرش کار میکنه نکنه ...

وا چقدر بد حرف میزنی من فکر شوهرم چون کلی زحمت می‌کشه اونا کیفش میکنن آخر هم پیر میشه اونوقت میبینی هیچ ندارع از خودش همه چی شریک

وا چقدر بد حرف میزنی من فکر شوهرم چون کلی زحمت می‌کشه اونا کیفش میکنن آخر هم پیر میشه اونوقت میبینی ...

نه منظورم شما نبودی حق داری من کلا از زاویه دید خودم گفتم از بس دورم عروسای  بد جنس هستن ان شالله مشکل شما حل بشه