2777
2789
عنوان

همسرم خیانت میکنه راه حل بدید

94 بازدید | 11 پست

سلام بچها

کسی هست توی قسمت خدمات ایرانسل باشه بتونه یه کمکی بهم بکنه؟

همسرم با دخترخالش بهم خیانت میکنه،من بعد 5سال تازه متوجه شدم،گوشیش هم همبشه قفله اصلا نمیزاره نزدیکش بشم

یه پسر کوچیک دارم اصلا به ما رسیدگی نداره،خاهرش و مادرشم سرکوفت میزنن و همیشه منو مقصر میکنن افسردگی گرفتم

نمیدونم چیکار کنم چجوری بفهمم

منتظر بمون تا مدرک جمع کنیازش دور نشو باهاش دعوا هم نکن عادی ادامه بدهپول و طلا جمع کن تا میتونیم م ...

کارش تو میدونه،ساعت 5 غروب میره فرداش ساعت 1 میاد.

تایمی هم ک خونس اصلا گوشی دست نمیگیره میاد میخابه پامیشه میره

گوشیشم تو جیبشه اصلا زمین نمیزاره.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کارش تو میدونه،ساعت 5 غروب میره فرداش ساعت 1 میاد.تایمی هم ک خونس اصلا گوشی دست نمیگیره میاد میخابه ...

قرص خاب بهش بده گوشیش بردار اثرانگشتی هست اثرانگشت بزار نیست هم سیمکارتش دربیار

تعقیبش کنه کسی که باکسی دوسته توهم میگی همش سرکاره نمیشه که پس کی همومیبینن

الان دقیقا از کجا به این نتیجه رسیدی؟

یه گوشی داشت خاموش بود دوسه ماه،بردم درست کردم

تو بلک لیستش دیدم پیامشو چن تا پیام درحد دلم برات تنگ شده و جپابمو بده چرا میری خونه بلاکم میکنی و ایناس

شمارشو زدم دیدم دخترخالشه

یعنی دخترخاله مامانشه

ما خودمون فامیلیم،دخترخاله پسرخاله ازدواج کردیم دختره قبلا شوهرمو میخاست ک ازدواج نکردن اومد خاستگاری من سسنتی ازدواج کردیم

یه گوشی داشت خاموش بود دوسه ماه،بردم درست کردمتو بلک لیستش دیدم پیامشو چن تا پیام درحد دلم برات تنگ ...

نمیدونم چی بگم...واقعا نمیدونم

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

قرص خاب بهش بده گوشیش بردار اثرانگشتی هست اثرانگشت بزار نیست هم سیمکارتش دربیارتعقیبش کنه کسی که باک ...

سیمکارتو در بیارم اعلانش رو گوشیش میره،اکثرا هم

تو جیبش میزاره میخابه 

نمیدونم هیچ راهی به ذهنم نمیرسه 

مگر اینکه کسیو پیدا کنم بتونه کمکم کنه از طریق همون ایرانسل

مامانشو خاهرش خیلی سنگشو به سینه میزنن ک پسرما خوبه مقصر زندگی بدت و بی توجهی شوهرت خودتی

قهرم میکنیم دایی دختره میومد اشتیمون میداد

میخام یجوری پیامارو پیدا کنم ابروشونو ببرم

سلام 

یه مشاور میشناسم فقط بدرد کسایی میخوره که نمیتونن زیاد برای مشاوره هزینه کنند از طرفی دنبال یه مشاور خوب هستن!

ایشون خیلی با انصاف هستن و شرایط خیلی خوبی رو برای کسایی که مشکل مالی دارند فراهم میکنن در کل هوای مراجعه کنندهاشون رو دارند.

از طرفی کلی رضایت تو کانال رضایت مندی شون هست 

گفتم این طوری منم کمکی کرده باشم چون تو این سایت خیلی ها شرایط مشاوره حضوری رو با این هزینه ها ندارند

ایدی رو بیکا P_z_314_70

ایدی تلگر ام consultation4